donderdag 29 maart 2012

Invlechten - Poging #1


Invlechten. Iets wat ik niet kon en nooit zou kunnen. Kón ja, want sinds gisteravond kan ik invlechten! Mijn haar is de laatste tijd gegroeid (goh, logisch als je niet naar de kapper gaat) en ik zat wat op de site van Lauren Conrad (thebeautydepartment.com) te kijken voor een leuk kapsel. Ik kwam op een gegeven moment op het filmpje van de Franse vlecht, eigenlijk een doodnormale vlecht alleen dan met een deel ingevlochten. Ik keek het filmpje twee keer, probeerde het een beetje, wachtte tot de volgende morgen en het lukte! Naja, voor een deel dan hè, want toen ik iets boven mijn nek was, verloor ik de haarstrengen uit mijn handen en bedacht ik me dat ik er wel een staart van kon maken ...


Het resultaat toen mijn haar droog was, na een paar uurtjes school, inclusief het fietsen van 2x een kwartier. Op zich best een aardig resultaat voor een eerste poging, al zeg ik het zelf, toch? Wel heb ik het idee dat er iets niet helemaal klopt in de vlecht, maar wat, dat weet ik niet. Ik ga het zeker vaker proberen, want het ziet er leuk uit, is niet moeilijk en is weer eens wat anders dan los haar.

Vlecht jij je haar wel eens (in)?

5 opmerkingen:

 1. wat goed! ik kan echt tótaal niet invlechten

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Probeer het toch eens (of nog een keer), ik dacht dat namelijk eerst ook! :)

   Verwijderen
 2. Ik vind het echt goed gelukt! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem3/31/2012

  ik wou dat ik ook zulk mooi haar had helaas
  gr oma knap gedaan dat vlechten hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuk gedaan, ziet er mooi uit! Ik kan totaal niet goed vlechten, hééééél soms maak ik eens een visgraatvlecht maar dan ben ik dan wel een halfuur mee bezig :) Heb ik trouwens al een tijdje niet meer gemaakt omdat het snel loskomt en ik dan geen zin heb om mijn tijd erin te steken (: ♥

  BeantwoordenVerwijderen