zaterdag 3 maart 2012

Shoplog 2/3/2012

Afgelopen vrijdag heb ik weer eens lekker geshopt met mijn moeder en ben ik goed geslaagd wat kleding betreft. Zo heb ik van mijn wishlist een roze broek gekocht en wat beautyspulletjes!


Helaas waren de SYL armbanden bij de Bijenkorf er nog maar in een paar donkere kleuren. Volgens de verkoopster gaan ze erg hard, maar zijn er ondertussen alweer nieuwe besteld.

Bij de Sephora kocht ik een oogschaduwbasis van Too Faced en het Naked 2 palette van Urban Decay met 25% korting. Niet een hele kleine uitgave, maar ik werk er, volgens mijn moeder, hard genoeg voor met twee kranten/folderwijken per week.


Nog wat gratis spulletjes: een krantje van Lush, magazine van Etos, foldertje van Benefit en een monster van 'Loverdose' van Diesel.


En dan het meeste, de kleding. Misschien een beetje saai; het komt  namelijk allemaal van één winkel: Vero Moda.


Deze twee treggings in zalmroze en taupe waren twee voor €29,95.


En deze korte mouwen shirtjes waren ook in de aanbieding: twee voor € 16,95!


Deze sjaal (die ik niet op het vest op de foto ga dragen, hoor) is handig om bovenstaande kledingstukken met elkaar te combineren. Dat is trouwens een handige tip als je niet zo goed weet hoe je kleding moet combineren: breng een bezoekje aan de Vero Moda/Pieces, want daar verkopen ze hele setjes voor niet heel erg veel geld. Deze sjaal kostte trouwens € 16,95.

V.l.n.r. en v.b.n.b.: zalmroze broek, sjaal, zwart shirtje - zalmroze broek, sjaal, mintgroen shirtje - taupekleurige broek, sjaal, zwart shirtje - taupekleurige broek, sjaal, mintgroen shirtje.

Kijk, dat is nou zo handig! Vier verschillende setjes met vijf kledingstukken! Welk setje vind jij het leukst? En hebben jullie nog wat leuks geshopt (in de vakantie)?

2 opmerkingen:

  1. je hebt super leuke dingen gekocht!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem3/03/2012

    Wat een leuke dingen heb je gekocht meid! Die 'lichtroze' legging moet ik ook nogsteeds kopen, hihi!

    BeantwoordenVerwijderen