zaterdag 23 juni 2012

Mijn favoriete apps


Sinds ik mijn iPhone heb, kan ik niet meer zonder. Ik ga ermee naar bed en sta ermee op. Het grootste verschil met mijn vorige mobiel is dat er op deze apps gedownload kunnen worden. Eigenlijk bestaat het hele ding alleen maar uit apps, als je er zo overna denkt. Maar goed, daar maak ik dan ook volop gebruik van en vandaag laat ik jullie mijn favo apps zien!

De absolute nummer één: WhatsApp. Sms'en doe ik alleen nog maar met mijn ouders, MSN gebruik ik niet meer, WhatsApp it is. Naast WhatsApp gebruik ik Facebook en Bloglovin het meest, maar omdat jullie deze waarschijnlijk wel kennen, heb ik me tot de wat meer bijzondere apps gericht.


Pinterest
Deze tip kreeg ik van een buurvrouw. Op Pinterest kun je leuke plaatjes 'pinnen' en zo je eigen prikborden samenstellen. Het brengt je op leuke DIY's, nieuwe ideetjes voor je kamer en mooie quotes.


Instagram 

Met deze app maak je in drie tellen je foto specialer door er een filter overheen te gooien. Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik zelf altijd dezelfde filters gebruik, namelijk X-pro II, Nashville of Walden, maar het blijft een erg leuke app! Je foto's kun je trouwens ook online delen en je kunt anderen volgen.


Shazam
Je luistert naar de radio, hoort een leuk liedje en zou graag willen weten wat de titel en wie de zanger(es) is. Herkenbaar? Shazam is de oplossing! Als je voortaan een leuk liedje hoort, tik je Shazam aan en binnen een paar seconden weet je de titel + zanger(es)!


Big day (Lite)

Nog ... dagen tot dat geweldige concert/die toffe strandvakantie/het shopweekendje (omcirkel wat van toepassing is). Ik heb de app zelf in de Lite versie, wat inhoudt dat je maar één gebeurtenis kunt invullen. Met de 'echte' app, die € 0,79 kost, kun je meerdere gebeurtenissen invoeren en zelfs terugblikken op leuke gebeurtenissen.


Emoji++
'Huh, geen smileys op de Iphone?' was mijn eerste reactie. Wat bleek: je moest een of andere app downloaden. Aan het programmaatje zelf heb je niet veel, maar de emoticons zijn erg handig i.c.m. WhatsApp.


Games: Wordfeud, Fruit Ninja, Angry Birds, Draw Something ...
Ik ben niet zo'n gamefreak, maar als je je verveeld; bovenstaande games zijn wel grappig om een keer te doen.


Verder zijn handig: 9292ov, Mijn Hi, QRReader, Buienrader, Nu.nl, Girlscene en NS Reisplanner.

Hebben jullie apps op je mobiel? Zo ja, wat zijn jouw favorieten? :)

3 opmerkingen:

 1. Echt een leuke post, ik ben dol op Instagram :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke post + blog! Ik volg je, volg je terug? btw ik heb alleen games als apps op mijn mobiel... liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke post! Zelf vind ik Instagram ook erg leuk,haha!:)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen