maandag 24 september 2012

Wishlist | Herfst

Klik hier voor een onbewerkte versie.

Het is te merken dat het herfst is; regen, wind, regen, regen en de kastanjes vallen weer van de bomen. Maar naast het slechte weer betekent de herfst ook nieuwe, warme kleren en een nieuwe wishlist!

Een paar jaar geleden ontdekte ik de Mango voor het eerst en sindsdien koop ik er steeds meer. Ik vind de najaarscollectie erg leuk en wil dan ook nog graag deze broek hebben (hallo, € 19,95 voor een mooie broek, dat heb je zelfs bij de H&M niet meer!), dit bloesje en deze superleuke, maar ietwat prijzige blazer slash jack.

Qua schoenen heb ik nog mijn zwarte enkellaarsjes en  -inmiddels al twee jaar oude- grijze UGG's. Die laatste zijn alleen een beetje versleten en ik zou ook nog wel graag een paar lange laarzen erbij willen hebben. Een paar Shabbies staan hoog op mijn wishlist, maar ja die prijs ...

Mijn laptop is inmiddels begonnen aan zijn vijfde levensjaar en dat is ook wel te merken. Hij is wat slomer, loopt vaker vast, maar heeft al twee operaties (reparaties ...) overleeft, dus dit jaartje moet 'ie er ook nog maar mee door, zodat ik volgend jaar een flinterdunne, supersonische MacBook Air kan kopen.

Oh, en als we dan toch nog geld over hebben, mag mijn bedelarmband van TiSento ook nog wel aangevuld worden met een eiffeltorentje.


Hoe ziet jullie herfst wishlist eruit?


Ps: a.s. zaterdag 29 september organiseert Glamour weer de National Glamour Day! Dus op vertoon van het oktobernummer kun jij mooi je herfst wishlist met 20% korting bij elkaar shoppen! Klik hier voor meer info.

8 opmerkingen:

 1. ik had shabbies vorige winter na lang twijfelen gekocht en de hele winter gedragen maar ze zijn nu echt niet meer draagbaar :( dus niet zo langdurig jammer genoeg..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, fijn dat je een reactie achterlaat! Dat is inderdaad erg jammer :( Ik wil best een keer iets meer geld uitgeven aan laarzen, maar verwacht dan wel dat ze langer dan een jaar meegaan.

   Verwijderen
 2. Het blouseje/shirtje van de mango is mooi! Ik wil nog graag bordeaux/burgundy kleuren in mijn kledingkast :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Uggs zijn heel fijn inderdaad voor de herfst, omdat ze zo lekker warm zijn! Erg leuke wishlist verder, XO

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik denk ongeveer het zelfde! hihi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuke lijst, ik heb dringend een winterjas nodig! :) ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele leuke wishlist! Vooral de Mango Jas, Uggs & natuurlijk de Macbook air! :) Al die spullen zou ik ook wel willen hebben hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zou ook wel een macbook Air willen, die staat eigenlijk op elke wishlist van mij:P

  BeantwoordenVerwijderen