vrijdag 26 oktober 2012

Verslag | Weekendje Heerlen met o.a. Maasmechelen Outlet & Snowworld LandgraafSorry lieve lezeressen (lezers?), eindelijk weer een update! Nu ik dit typ ben ik echt doodmoe. Ik heb twee volle dagen gewerkt (en moet morgen weer de hele dag werken) en heb verder eigenlijk alleen maar aan school gewerkt. Dus de vakantie is echt voorbij gevlógen (eigenlijk heb ik nog geen eens het idee dat ik überhaupt vakantie heb gehad), maar goed.  

Vorig weekend ben ik samen met mijn ouders, broertje en oma een weekend naar Heerlen (Limburg) geweest. Lees verder voor een verslagje!We sliepen van vrijdagavond t/m maandagochtend in het Van der Valk Hotel in Heerlen. Een erg mooi hotel met een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet én binnenzwembad. Ook de ligging was prefect, vlakbij Maastricht en binnen een mum van tijd zit je in Duitsland (of België).

Zaterdagochtend zijn we wezen winkelen in Maasmechelen Village, een groot outletdorp waar ze luxe merken tot 60% korting verkopen. Dit kunnen ze doen, omdat het vaak kleding van vorig seizoen, samples of overproductie betreft. Ik zal eerlijk zeggen dat ik niet zoveel heb met die outletcenters. Vaak is het voornamelijk sportkleding (Nike, Puma) dat ze verkopen of hele dure merken (Escada, Versace) die afgeprijsd zijn van €500 naar €250. Geweldige afprijzing, maar helaas nog iets te duur voor mij.


's Middags zijn we nog even langs Maastricht gereden en heb ik een joggingsbroek gekocht bij Hollister. De winkel is pas geopend en is het eerste filiaal in Nederland, maar toch geef ik de voorkeur aan de Hollister winkels in België. Deze zijn vanuit mijn huis ook sneller bereikbaar.

Zondag gingen we skiën en snowboarden in Snowworld Landgraaf, de grootste indoor sneeuwbaan in Nederland. Het snowboarden gaat gelukkig steeds beter (oefening baart kunst ... heuj) en dat is ook wel nodig voor de kerstvakantie! De dag sloten we af met een heerlijke vleesfondue.

En als je toevallig ook naar Snowworld Landgraaf wilt, maar je moeder/vader/oma (doorhalen wat niet van toepassing is) kan niet skiën/snowboarden, dan kan hij of zij altijd nog deze ''leuke'' trap ernaast beklimmen. Geloof mij, daar zijn ze wel even zoet mee (ik spreek uit ervaring).


Maar dan heb je wel een mooi uitzicht ...

-Foto is genomen op de helft-

Maandagochtend reden we nog langs Wijnegem (vlakbij Antwerpen) om wat inkopen te doen en 's middags waren we alweer thuis. Wat gaat de tijd toch snel als je het leuk hebt!

Morgen komt er een shoplog van mijn aankopen online!

1 opmerking:

  1. Ah dat zag er allemaal leuk uit en ik heb je shoplog daarnet al gezien ^^

    BeantwoordenVerwijderen