zondag 27 januari 2013

Wishlist 2013

Ik vind wishlists altijd erg leuk om te maken en te bekijken. Natuurlijk ben ik niet van plan alles te kopen van mijn wishlist, het heet immers niet voor niets een wishlist haha ;-)

Wat staat er op mijn wishlist voor 2013?
  1.  iPad Mini: toen de gewone iPad uitkwam, moest ik er niets van hebben. Wat heb je nou aan een grote telefoon waarmee je niet eens kunt bellen?! Maar van de Mini begin ik toch steeds meer de handigheid in te zien: compact formaat, ideaal om filmpjes op te bekijken, foto's te bewerken, boeken te lezen etc.
  2. Real Techniques kwasten: ik heb de Travel Essentials set van Real Techniques, maar ik wil meer! De kwasten zijn ontzettend zacht, verliezen geen haren en brengen make-up mooi aan. En daarnaast zijn ze niet heel erg duur.
  3. Red - Taylor Swift: ik heb de nummers van Taylor's nieuwste cd al tig keer op Youtube beluisterd, dus wordt het tijd om eens de cd aan te schaffen. Komt die cadeaubon van bol.com ook eens van pas.
  4. Nagellakrek (niet zo goed te zien helaas): het lijkt me leuk om mijn nagellakjes eens uit te stallen in plaats van dat ze alleen maar in een doos zitten. Een nagellakrek lijkt daar perfect voor.
  5. Macbook Air of Pro (13''): ik ben er nog niet uit of ik een Macbook Air of Pro wil, maar dat ik een Macbook wil aanschaffen in 2013 of 2014 (wanneer ik ga studeren), staat vast. Valt het heel erg op dat ik sinds mijn iPhone een beetje Apple-verslaafd ben geworden?
  6. Ti Sento bedeltjes: ik heb al een paar jaar een Ti Sento armband en ketting en draag ze beide haast elke dag. Ti Sento komt een paar keer per jaar  met nieuwe bedels uit die elke keer nog leuker, schattiger en mooier zijn!

Wat staat er op jullie wishlist voor 2013?

PS: ik ben t/m vrijdag op uitwisseling naar Duitsland, dus jullie moeten het tot dan even met oude blogposts doen.