maandag 18 maart 2013

This Week's Likes #3

Elke week kom ik wel een fijn product tegen, herontdek ik een kledingstuk of komt er een geweldige blogpost online. Meestal zijn die dingen te klein om op mijn blog te laten zien, maar wat als ik al die kleine dingetjes nou eens samen bundel in een artikel? Daarom eens in de zoveel tijd: This Week's Likes.
 

 Julia's pasta - In de voorjaarsvakantie was ik met mijn moeder en een kennis wezen winkelen in Alexandrium en het centrum van Rotterdam. Toen we naar huis gingen, was het inmiddels al vijf uur geweest en besloten we een hapje te blijven eten op Rotterdam Centraal. R'dam CS is pas vernieuwd, waardoor er nu ook een Starbucks en Julia's zit. Wij kozen voor een pasta bij Julia's, ik eentje met tomaat en mozzarella en mijn moeder een met kip en roomsaus. En oh, wat was dat lekker zeg! En veel! En warm! Zeker een aanrader als je een keer lang op je trein moet wachten.Andrélon droogshampoo - Het nut van droogshampoo zag ik nooit zo in tot ik de droogshampoo van Andrélon ontdekte (hiervoor gebruikte ik altijd een droogshampoo van Lee Stafford, maar die raad ik je niet aan). Wanneer ik dit spul 's ochtends op spuit, ziet mijn haar er niet alleen fris uit, maar ruikt het ook nog eens lekker fris en zit er gelijk volume in. Aanrader!Witte thee van Simon Lévelt - Tot een halfjaar geleden dronk ik alleen zwarte thee (met smaakjes, uiteraard), maar witte en groene thee zijn veel gezonder en daarnaast ook erg lekker voor de afwisseling. Daarom kocht ik bij Simon Lévelt een pakje witte thee, mmmh!H&M kussenhoes met pailletten - Ik was mijn kamer weer eens aan het veranderen en zag deze leuke kussenhoes in de H&M webshop. Er schoot slechts één woord door mijn hoofd: hebben! Hij kostte € 9,95 en is nog steeds te koop.Bagels & Beans recepten - Dat Bagels & Beans heerlijke taartjes verkoopt, daar ben ik inmiddels wel achter. Maar ik wist niet dat veel recepten ook gewoon op hun website staan (onder het kopje 'Recepten')! Zoals het recept voor de cheesecake, dadeltaart en vijgencake. En ook hét bagelrecept en chai-thee recept kun je hier vinden.Blogpost 'DIY Memorybox by Fleurdeforce (+mijn versie!)' van Ooh La Rouge - Ik wou dat er binnenkort iemand jarig was, want hoe origineel is dit cadeau?! Bedankt Josephine, voor het delen van dit geweldige idee! Ik weet al wie ik dit ga geven, maar dat ga ik hier niet neerzetten, omdat ik niet weet of ze mijn blog leest. Klik hier voor het artikel.Wat waren jouw likes van deze week?