vrijdag 16 maart 2012

Essence special effect topper in 08 Night in Vegas


Yay, ik heb weer een nieuw lakje! Vanmiddag kocht ik bij Kruidvat voor € 1,79 bovenstaande nagellak van Essence. Het schap van Essence is pas vernieuwd en er zijn o.a. wat nieuwe lakjes bij gekomen, waaronder een aantal special effect toppers. Benieuwd naar deze flakie nagellak die de naam '08 Night in Vegas' draagt? Lees dan gauw verder!

Voorheen was het enige flakie nagellakje dat te koop was bij de drogist er eentje van Gosh (waar je een paar euro meer voor betaalt). Nu heeft ook Essence er eentje in het assortiment voor, zoals gewoonlijk, een budgetvriendelijke prijs.


Wauwie, is 'ie niet prachtig? De topcoat bestaat uit hele dunne stukjes (plastic?) die in het licht veranderen van een groen/geel/blauwachtige kleur naar een oranje/geel/rood/paarsachtige kleur.


De flakies komen het best tot hun recht op een donkere kleur nagellak, maar ook los zijn ze erg mooi.


De nagellak op een nagelwiel geswatcht in zonlicht.

Wat vinden jullie van flakie nagellak?

2 opmerkingen:

  1. Dankjewel voor je reactie! Ja ik ben onlangs terug begonnen met bloggen in het Nederlands, toch net ietsje gemakkelijker :) Dit lakje is zó mooi! Helaas heeft de Kruidvat bij ons het Essence nail art gamma weggehaald, echt balen! ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg mooi! Lijkt me ook leuk met een ander fel kleurtje eronder. Mag ik misschien weten waar jij dat nagelwiel hebt gekocht? Alvast bedankt. Liefs

    BeantwoordenVerwijderen