zaterdag 24 maart 2012

How's life #1

Hee allemaal! Hoe gaat het met jullie? Het is alweer bijna een week geleden dat ik iets op mijn blog schreef, en een update vond ik daarom ondertussen wel nodig, haha!

Zoals jullie misschien wel weten zit ik nu in 4 VWO. En ik moet zeggen: ik had het iets onderschat. De stof is niet zozeer het probleem, dat snap ik allemaal wel en goede cijfers haal ik ook wel, maar meer de hoeveelheid verslagen, werkstukken en praktische opdrachten die we moeten maken. Voor volgende week moet ik een boekverslag Nederlands, ANW verslag, Geschiedenis tijdvakdossier en Maatschappijleer werkstuk inleveren. Dat boekverslag heb ik gelukkig al bijna af, dat ANW verslag gaat ook nog wel lukken, maar wanneer ik dat tijdvakdossier met een hele museumzaal over Willem Barentsz moet gaan maken ...

Ook heb ik 12 april een Anglia-examen. Dat is een Engels examen waarvoor je je kon opgeven om je Engels te verbeteren. Ik heb vorig jaar ook meegedaan en ben toen ruim geslaagd, dus ik dacht dat dat dit jaar ook wel zou gaan lukken. Maaarr, zoals ik net al zei, niet verwacht dat ik in diezelfde periode ook nog vier praktische opdrachten zou moeten inleveren ...


Laten we dan met het volgende probleem beginnen (wat een geklaag allemaal, ): mijn mobiel. Ik heb een BlackBerry Curve 8520 sinds afgelopen augustus. Mijn ping, e-mail en WiFi hebben het alleen nooit gedaan, maar ik dacht dat dat wel aan mij zou liggen. Een paar weken geleden kwam ik langs de Vodafone winkel, dus vroeg ik gelijk even wat ik verkeerd had gedaan waarom die functies het niet deden. Volgens de verkoper lag het niet aan mij, maar moest er een nieuwe software op gedownload worden. Ik had alleen mijn mobiel (prepaid) via de Wehkamp gekocht en nadat ik hun gebeld had, werd 'ie de volgende dag al opgehaald. Wat dat betreft wel een prima service. Afgelopen woensdag was 'ie dan eindelijk weer terug en wel een hele nieuwe! Mijn vreugde sloeg alleen vijf minuten later om in geïrriteerd gevoel, want ook op deze bleken de email, ping en WiFi functies niet te werken. En nu, ik weet het niet meer. Op internet lees ik dat meer mensen deze problemen hebben en ik heb al een berichtje op de BB Facebook gepost over mijn probleem, maar geen antwoord gehad.

Na al het geklaag heb ik ook nog leuk nieuws: ik ben aangenomen bij de Hema! Zaterdag, precies een week geleden, werd ik gebeld dat ik op sollicitatiegesprek mocht komen en afgelopen donderdag vond het gesprek plaats. Diezelfde avond werd ik nog gebeld dat ik aangenomen was en gisteren heb ik mijn werkkleding opgehaald en mijn contract ondertekend. Ik ga op vrijdagmiddag en op zaterdag (en soms zondag) werken als hulpverkoopster.

Zo, dit was even een update over mijn leven. Hebben jullie nog iets meegemaakt?