woensdag 20 juni 2012

DIY | Skull Cut Out T-Shirt


Voor de dansvoorstellingen van afgelopen weekend had ik een shirt met gaten nodig, we moesten er tenslotte wel eng uitzien op ''Thriller'' van Michael Jackson. Nou kon ik natuurlijk gewoon random wat gaten knippen, maar zou het niet leuker zijn als deze ook iets voorstelden? Ik bedacht me dat ik ooit ergens op een blog een DIY had gezien hoe je bovenstaand shirt kan maken, en probeerde het uit.Benodigdheden:
- Shirt dat verknipt mag worden (ik heb die van mij bij de Hema gekocht)
- Scherpe schaar
-  Krijt om patronen te tekenen


Teken de vormen van een skelet (ogen - neus - tanden) op het shirt (voor het patroon kun je even googelen op 'skull cut out shirt' of natuurlijk mijn shirt gebruiken). Het makkelijkst is om een stuk karton tussen het shirt te steken, zodat je het makkelijkst kan tekenen.


Als je de vormen hebt getekend, kun je ze uitknippen zodat er gaten ontstaan. Let bij het uitknippen erop dat je niet per ongeluk de voorkant van het shirt ook mee knipt.

En tada, je hebt een skull cut out shirt! Met lekker weer kun je 'm natuurlijk ook zonder shirtje eronder aantrekken. Enne, het duurt nog wel even, maar misschien een tip voor Halloween?

3 opmerkingen:

  1. heb hemvan de week ook gemaakt , bij jou isdie ook super gelukt !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. superleuk, ik was van plan er volgende week ook eentje te maken! (: ♥

    BeantwoordenVerwijderen