donderdag 7 juni 2012

It's my Sweet 16!


Jaaa, ook ik heb ein-de-lijk de 'magische' leeftijd van 16 jaar bereikt! Dat betekent niet alleen dat ik nu mijn scooterrijbewijs mag halen en legaal wijn en bier mag drinken, maar ook dat ik al 16 jaar op deze wereld leef. Best lang als je er zo overna denkt ... Ik heb mijn verjaardag samen met de verjaardag van mijn broertje en vader (die op 1 en 2 juni jarig waren) afgelopen zondag al gevierd en mijn cadeautjes heb ik ondertussen ook al ontvangen (thanks!), dus heel spannend zal die niet verlopen. Klik verder voor wat foto's!


 (jurk - Asos, jasje - Only, panty - onbekend, armband - Ti Sento)
Mijn outfit van afgelopen zondag. Je zal mij niet zo vaak in een jurk zien, maar deze keer wel!


We hadden mini-fototompouces bij de Hema besteld. Jammie!


Heerlijk verwens met o.a. cadeaubonnen van Douglas, Etos en Vero Moda, een mooi sieraad en een flesje Jillz!


Cake gemaakt voor morgen in de pauze. Trakteren in de klas doet bijna niemand meer, maar ik kon het niet laten om iets lekkers voor in de pauze mee te nemen. Hopen dat het smaakt!

4 opmerkingen: