woensdag 27 juni 2012

Einde toetsweek!

Bonsoir mes amies! Ook aan mijn toetsweek van in totaal negen toetsen is een einde gekomen! :) Vandaag had ik alleen nog een economie repetitie en een Frans leestoets (waar ik een 9.0 voor heb, yay!), dus kon ik de school gelukkig al om iets voor half 12 verlaten. Morgen hebben we een strandsportdag voor de bovenbouw (hoe verzinnen ze het -.-) en vrijdag moet ik dan nog wel mijn laatste toets voor het schooljaar 2011/2012 maken; een ANW herkansing. Volgende week nog een weekje ''eigenlijk-hebben-we-al-vakantie'', dat bestaat uit een cursus cupcakes maken (activiteitendag), toetsen inzien, boeken inleveren en rapport ophalen.

Vandaag kwam een vriendin van m'n moeder langs met haar dochtertje waarmee ik een prikbord zou gaan knutselen. Wat vinden jullie van het resultaat?


Nou, ik ga maar even ANW leren. Ik sta een 7.4 dus ik hoop dat ik er nog een 7.5 van kan maken, aangezien het cijfer wordt afgerond en meetelt voor het combinatiecijfer.

Salut! Tschüss! Ciao!

9 opmerkingen:

 1. leuke post!

  mooie blog heb je ook, ik ben ook nog maar net begonnen btw, misschien kunnen we elkaar volgen?

  http://xmylovelylifee.blogspot.nl/

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er leuk uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een 9? Wauw! Het toetsenbord is trouwens heel leuk geworden. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw hij is super leuk geworden! Hoe heb je dat gedaan? X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb een schildersdoek bekleed met stof en deze vastgezet met punaises. Verder lintjes gespannen en ook deze weer aan de achterkant vastgezet met punaises. Dan kun je er eventueel nog wat dingetjes met een veiligheidsspeld opspelden of plakken.

   Verwijderen
 5. Wat heb je het prikbord leuk gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anoniem7/06/2012

  hoi
  Lisanne we hebben de plaatjes
  gezien erg leuk. Ook leuk hoe
  je die cupcakes hebt gemaakt.
  Ik heb nu vrij en ga vakantie
  vieren ga jij nog iets leuks
  doen ???

  dit was Caroline doei doei DATUM : 7-7-2012

  BeantwoordenVerwijderen