maandag 25 juni 2012

How to | Nail art met plakband


Studie-ontwijkend gedrag zullen we het maar noemen; het lakken van je nagels terwijl je eigenlijk moet leren. Ik had nog wat leuke lakjes van Trind staan (die ik eigenlijk vaker moet gebruiken) en ik wou nog eens een nail-art met behulp van plakband uitproberen. Combineer die twee dingen en je komt uit op bovenstaande nagels.


Wat heb je nodig?
 • Twee nagellakken die met elkaar matchen
 • Top/basecoat
 • Plakband
 • Wattenstaafjes
 • Nagellakremover

 Als eerste bracht ik een laagje basecoat aan en vervolgens twee laagjes van Trind CC141.

Vervolgens liet ik de nagellak even goed drogen en bracht ik de plakband zo aan dat elke nagel een hoekje paars zou hebben. Je kunt de plakband natuurlijk ook anders aanbrengen en/of dunner knippen. Varieer er lekker mee, zou ik zeggen! :)

Als je de plakband hebt aangebracht, kun je het gewenste kleurtje erover aanbrengen (ik gebruikte Trind CC144).

En dan kun je het plakbandje er per vinger voorzichtig aftrekken.

VoilĂ , rechte lijnen! Zelf krijg ik dat nooit voor elkaar als ik het met de hand zou doen. Nu alleen nog de 'foutjes' wegwerken met een wattenstaafje met wat nagellakremover en een topcoat erover aan brengen.

Let niet op mijn nagelriemen, ik heb snel weer een potje Lemony Flutter van Lush nodig.

Gebruiken jullie wel eens plakband voor een nail-art?

4 opmerkingen:

 1. Dat is gaaf zeg! en handig, dat ga ik ooit doen. (=

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad lekker studieontwijkend! Goed idee, ziet er mooi uit! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem6/25/2012

  waauw wat leuk gedaan! Het is erg handig om plakband te gebruiken doe ik ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. echt superleuk gedaan! ♥

  BeantwoordenVerwijderen