zondag 1 juli 2012

Dagje Wijnegem: verslag + shoplog

Gisteren ben ik een dagje naar het Shopping Center in Wijnegem (België) geweest. We gingen vooral omdat ik een keer naar de Hollister (zusje van Abercrombie & Fitch) wou, maar er zitten ook nog genoeg andere winkels om te shoppen! Lees verder voor een verslagje en een shoplog.



Zoals ik al zei wilde ik heel graag een keer naar de Hollister. De Hollister zit niet in Nederland (er komt er wel een in Den Haag in 2014!), maar wel in België en Duitsland. Op de site had ik gezien dat er sale was, maar helaas begint die in het filiaal in Wijnegem pas vandaag. 

Als wij (ik, mijn ouders en broertje) in België zijn, gaan we altijd kaaskroketten eten. We maken er een soort traditie van, want vorig jaar toen we in Wijnegem waren, deden we dit ook al, haha!

Het Wijnegem Shopping Center ligt vlakbij Antwerpen en is een echte aanrader. Het is een overdekt winkelcentrum met 240 winkels, waaronder Zara, Hollister, Only, Vero Moda, The Body Shop, Kruidvat enz. Ook zitten er veel schoenenwinkels en sportwinkels en kun je er gezellig eten in een van de restaurantjes. Oh, en als je je ouders dan nog niet hebt kunnen overhalen; het parkeren is gratis ;).

Shoplog

Op naar wat ik gekocht heb!

Bij The Body Shop kocht ik een verrassingstas van 25 euro. Benieuwd wat er allemaal in zat? Kijk dan morgen rond 14:30 uur op mijn blog.

Bij een sportwinkel kocht ik deze schoenen van Puma (€ 40-,). Voor mijn werk moet ik zwarte schoenen aan, dus daarvoor zijn ze handig, maar zwart kan natuurlijk altijd overal onder.

Bij de Vero Moda kocht ik in de sale deze leuke top (€ 12,50) en drie onderbroeken van Pieces (niet op de foto).

Bij de Hollister kocht ik dit vest (€ 60-,) in dit superleuke zuurstokroze kleurtje! Lekker zomers!

En dit broekje (€ 20-,) voor bijvoorbeeld op de camping.


En ook nog deze strapless top (€ 34-,)!

Ik kan niet wachten tot het écht zomer wordt en ik mijn nieuwe kleertjes aan kan!

Wat vinden jullie van mijn geshopte spulletjes?

10 opmerkingen:

  1. Erg leuke foto's, leuke spulletjes heb je geshopt! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke dingen heb je gekocht, de shorts lijken mij fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er gezellig uit! Dat laatste topje is mooi ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Anoniem10/02/2012

    waar kan ik dat broekje vinden ?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Anoniem10/07/2012

    ook op de site ?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik kan de short nu niet meer op de site vinden, ben bang dat het oude collectie is. Ze hebben nu ook voornamelijk winterkleding, dus misschien dat er van de zomer weer soortgelijke broekjes komen?

      Verwijderen
  6. Anoniem10/18/2012

    ik heb hem al op een site gevonden, alleen nog maar in maat L. ik hoop dat ik van de zomer wel weer leuke zie, alsnog bedankt !

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Graag gedaan hoor ;-). Desnoods kun je nog op de site van Abercrombie & Fitch kijken, het zustermerk van Hollister. Echter kom je dan wel vaak ong. een tientje duurder uit.

      Verwijderen