vrijdag 13 juli 2012

Mijn favo make-up merk: Benefit


Vandaag laat ik jullie kennismaken met mijn favoriete make-up merk, Benefit. Ik ontdekte Benefit voor het eerst een paar jaar geleden op de boot van Calais - Dover. Er was daar een parfumerie aan boord die ook Benefit verkocht tegen een goedkoper tarief. Vervolgens kwam ik het merk door heel Londen tegen en heb ik op de terugreis sterk getwijfeld of ik niet Lemon Aid zou meenemen. Echter, ik bleef de prijs van twee tientjes te duur vinden voor een product dat je oogleden zou egaliseren.

Een tijdje later kwam ik het merk tijdens het shoppen bij de Sephora in de V&D tegen. Een klein schattig bruin doosje was voor € 12-, afgeprijsd met daarin Ooh La Lift (oogcrème), High Beam (highlighter), Lip Plump (lipprimer), Boi-ing (concealer) en -jawel- Lemon Aid.Vooral de oogcrème en de highlighter bevielen mij erg goed en deze zijn beide ook zo goed als op. De concealer is helaas mijn kleur niet en Lemon Aid, tja ik gebruik het nog zo nu en dan.Ondertussen bezit ik al meerdere spulletjes van Benefit, zoals twee doosjes en een (full-size) mascara. De reden waarom ik juist veel van die leuke doosjes met mini-producten heb, is omdat je zo meerdere producten kan proberen en kan kijken wat je fijn vindt. Daarnaast gaan mini-producten vaak zo lang mee, dat je de full-size versie al bijna niet meer hoeft aan te schaffen. Enne, zien die doosjes er op zich niet al geweldig uit?!Natuurlijk vind ik niet alle producten geweldig, dat heeft geen een merk. Benieuwd welke producten ik aan -en af raad?

Mijn absolute aanraders:
 • Girl Meets Pearl (highlighter)
 • High Beam (highlighter)
 • Posie Tint (wang- en liptint)
 • Blush uit het ''I'm glam therefore I am'' palette (sowieso zien alle blushes van Benefit er geweldig uit!)
 • Life On The A List (lipgloss)
Afraders heb ik niet echt. Alhoewel ik Lemon Aid achteraf een beetje een zinloos product vind en de concealers gebruik ik niet (niet mijn kleur, te donker). De mascara's zijn op zich wel fijn, BADgal geeft lengte en klontert niet en They're real! geeft je wimpers juist volume. Toch ben ik die laatste niet van plan opnieuw te kopen, aangezien die aan het eind van de dag gaat vlekken onder de ogen.

Dus, als je van plan bent om iets van Benefit aan te schaffen (al is het alleen al om de ge-wel-di-ge verpakkingen) raad ik je vooral de blushes en highlighters aan. Ervaring met de skincare producten heb ik niet, maar volgens reviews op het internet zijn deze ook niet bepaald verkeerd.

Wat is jouw favoriete make-up merk?

8 opmerkingen:

 1. Het ziet er leuk uit z'n mooie beauty-box!
  Check mijn nieuwste outfit-post en laat een reactie achter...

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De doosjes zien er inderdaad mooi uit, vooral de laatstse twee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben gek op die mini doosjes! Zo handig en klein met zo veel verschillende dingetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuke producten :) Ik ben van plan ook eens iets van Benefit aan te schaffen!

  Ik ben zelf ook een beauty-blogster, zou je ook een kijkje willen nemen op mijn blog?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem7/13/2012

  Dat laatste palet ziet er wel erg goed uit! Mijn lievelingsmerk is toch wel Mac, omdat je zoveel keus hebt, alleen is het wel prijzig :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. MAC heeft idd ook hele mooie spullen, heb er zelf een crèmeblush van!

   Verwijderen
 6. Cool ze zien er echt gaaf uit ^^! Zelf heb ik eigenlijk nooit van dit merk gehoord maar ze zien er echt leuk uit ^^! Mijn favo merken zijn Lancôme en Clinique <3!

  Ps. Ik ga je volgen ^^! Volg je terug <3??

  xx Katy ^^!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk merk ja! Ik heb een setje met een aantal mini's: highbeam, moonbeam, een stain en nog iets.... Ik ben ook fan!

  BeantwoordenVerwijderen