woensdag 11 juli 2012

Cupcakes | Roses & butterfliesIk hoop dat jullie het leuk vinden om over cupcakes te lezen, want ik zit nu in een soort 'cupcake fase' haha. Vorige week maandag maakte ik natuurlijk al cupcakes met school en afgelopen donderdag deed ik dat even dunnetjes over met een vriendin uit de oude straat. Het resultaat was een gezellige middag met lekkere cupcakes!

 Voor het maken van de cupcakes had ik nog wat leuke spulletjes ingekocht bij deleukstetaartenshop.nl. Ik had o.a. een vlinderuitsteker, bloemuitsteker en eetbare glitterpoeder gekocht, waarmee ik ook de vlinders en kleine bloemetjes op de cupcakes heb gemaakt. Als er interesse naar is hoe je de rozen op een makkelijke manier maakt, hoor ik het graag.Ik blijf de cupcakes van de workshop het mooist vinden, maar daar had je natuurlijk ook alle spulletjes binnen handbereik. Maar deze zijn ook nog wel aardig gelukt, toch? :)

20 opmerkingen:

 1. Jammie! krijg er trek van! Ik ben ook gek op cupcakes maken! Weet je waar je ook leuke spullen voor cupcakes kan halen? Op e-bay! en een stuk goedkoper. Ik weet niet of je dat wat vind ;) maar ik dacht ik zeg het even :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke lay-out! De cupcakes zijn echt mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is helemaal niet erg om naar deze cupcakes te kijken! Ze zien er echt mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, die zien er superleuk uit! Die met die bloemetjes is zo gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem7/12/2012

  Die zien er goed uit! Bijna zonde om op te eten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anoniem7/12/2012

  Omygosh, wat leuk! De cupcakes zijn echt super mooi geworden, ik deed dit eerst ook heel vaak, erg leuk om te doen!
  En leuke blog (:

  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oh wauw, wat een mooie cupcakes, ze zien er echt superlekker uit! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, aardig gelukt? Ze zijn echt gewoon geweldig! Ik heb er vandaag ook gemaakt en ik dacht dat die van mij super waren... Deze overtreffen alles (: ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er superschattig uit! ! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ah wauw, prachtig zijn ze geworden! Echt heel mooi!
  We volgen je blog nu met Google Friend Connect! :)

  Liefs,
  Fashionity

  www.fashionity.nl
  Vandaag de laatste dag dat je mee kan doen met de winactie! http://www.fashionity.nl/2012/07/winactie-kitsch-diva.html DOE DUS SNEL MEE! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, die zijn mooi gelukt!
  Liefs,
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, wat zijn ze mooi gemaakt! Bijna zonde om op te eten, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw, die zijn echt mooi gelukt zeg! Ik zou ze nauwelijks op durven te eten omdat het zo zonde is, haha. :) Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw, ik vind ze heel erg goed gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Die zien er superschattig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Waauw, zie zijn echt super mooi! Wil je elkaar volgen?x

  BeantwoordenVerwijderen