zaterdag 21 juli 2012

Waar ben jij allemaal geweest?De wereld is groooot, misschien wel té groot. Daar kwam ik achter toen ik mijn travel map invulde op TravBuddy. Ik ben dan nog nooit buiten Europa geweest, maar voor mijn gevoel heb ik toch best al wat landen bezocht, namelijk Frankrijk, Engeland, Luxemburg, België, Duitsland, Spanje, Oostenrijk en Zwitserland. Oh, en Nederland zelf natuurlijk niet te vergeten! Toch is dit slechts 6% van alle landen ter wereld ...

Landen die ik nog graag zou willen bezoeken? Nou uhm, Italië, de Verenigde Staten en een tropisch eiland zouden wel leuk zijn. Je moet toch gewoon een keer op zo'n plek geweest zijn met parelwitte stranden, palmbomen en een helderblauwe zee?

De mooiste plekken die ik heb bezocht zijn sowieso Zwitserland en Bretagne (Frankrijk). Als je op ski's op het topje van een berg staat, boven de wolken en uitkijkt over een wereld met reliëf, daar kan geen foto tegenop. En ondanks dat het zowat 24/7 regent in Bretagne zal ik de strakke lucht en de prachtige kleuren daar nooit vergeten.

Ook Parijs is een stad die ik wel kan blijven bezoeken, het verveelt nooit.


Waar ben jij allemaal geweest? En waar zou je nog graag naar toe willen?


Bron afbeelding: Travbuddy

4 opmerkingen:

 1. Leuk dat je laat zien dat je 6% van de wereld hebt gezien =]! Ikzelf heb 7% van de wereld gezien, dus ook nog niet veel maar dit zijn ze: Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg, Venezuela, Tjeschië, Slovenië, Hongarije, Gran Canaria,Engeland, Zwitserland en voor de rest kan ik het effe niet bedenken, maar binnenkort ga ik naar Egypte ^^!

  xxx Katy ^^!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi artikel! Zelf heb ik al veel van de wereld mogen zien :) Ik ben vorig jaar nog naar Amerika geweest (New York) En 3-4 jaar geleden ben ik naar mijn moeders geboorte land China geweest :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk artikel! Ik wil zelf nog heel graag naar Amerika of Curacao,haha :) Ik ben al wel naar: Frankrijk,Duitsland,België &Luxemburg, Zwitserland,Oostenrijk,Italië,Polen, Tsjechië,Moldavië en nog wat landen maar die weet ik niet echt meer..hihi! ^^
  liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuk! Ik ga snel de site checken haha.
  Ik heb al bijna heel Europa bezocht en buiten Europa heb ik Marokko en Egypte bezocht. Later wil ik de hele wereld over reizen (:
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen