maandag 23 juli 2012

100% Summerproof!

~ Esprit Sleehakken
~ Dove Zelfbruinende bodylotion
~ The Sting Bikini
~ V&D Zonnebril
~ Collistar Nagellak in Corallo Rosa

De zomer komt toch wel beetje bij beetje Nederland binnen en velen zullen ook wel op vakantie gaan richting de zon. Welke items mij summerproof maken? Naast een bikini, zonnebril en een paar mooie sleehakken (of slippertjes), kunnen een zelfbruinende bodylotion en een leuk nagellakkleurtje op mijn tenen beslist niet ontbreken. Ik ben erg te spreken over de bodylotion van Dove. Eerder heb ik ook wel eens die van Nivea geprobeerd, maar die liet geen enkel vleugje van kleur achter. Niet dat deze je benen wel helemaal gebruind laten lijken, maar na drie dagen smeren begin je toch wel een zomers tintje te krijgen. Precies goed voor mijn witte benen!

4 opmerkingen: