zondag 12 augustus 2012

Gelezen | The Fame Game - Lauren Conrad

Op m'n vorige blog heb ik ooit een artikel geschreven over de 'L.A. Candy'-reeks van Lauren Conrad en nu is deel één van haar nieuwe reeks aan de beurt, namelijk 'The Fame Game'. Lees snel verder als je wilt weten wat ik van deze reeks vind!

 In 'The Fame Game' draait alles om showbizz ster Madison Parker (die je waarschijnlijk nog wel kent uit 'L.A. Candy'), Youtube-zangeres Kate Hayes uit Ohio, dochter van bekende ouders en upcoming actrice Carmen Curtis en de domme Gaby Garcia (tja, wat doet zij eigenlijk?). Net als in 'L.A. Candy' gaat het ook in deze realitysoap om beroemd zijn, jongens en vreemde familieleden. Zo krijgt Kate (de perfecte vervangster voor Jane) een relatie met een bekende acteur, doet Carmen auditie voor een hoofdrol in een nieuwe film, krijgt Madison te maken met haar irritante zusje én een familielid dat ze in jaren al niet meer gezien heeft en probeert Gaby aan de weg te timmeren als presentatrice bij Buzz! News.

Het bewijs dat ik het boek echt gelezen heb, haha!


Al met al is het een heerlijk wegleesboek voor in de vakantie, want je moet zeker geen diepgaande emoties verwachten. Ik vond het boek erg op de 'L.A. Candy'-reeks lijken; een meisje krijgt verkering met een beroemde acteur, maar thuis heeft ze ook nog een ex zitten en gaat vreemd etc. (dat laatste is overigens nog niet gebeurd, maar ik verwacht wel dat het gaat gebeuren). Je hoeft de vorige boeken van Lauren Conrad niet per se gelezen te hebben, het boek is ook prima te lezen zonder enige voorkennis.

Wat vinden jullie van de boeken van realityster Lauren Conrad?


Edit: Ik heb ervoor gekozen de reacties op dit artikel uit te zetten, omdat ik er allemaal Engelse spamreacties op kreeg.

4 opmerkingen:

 1. Lijkt me een erg leuk boek! Ik heb nog geen boek van Lauren Conrad gelezen, maar dat wil ik zeker doen! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt leuk!
  xx

  http://everybodylovesicecream.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ken het boek nog niet, maar het klinkt inderdaad leuk!
  XVeerle♥

  BeantwoordenVerwijderen