woensdag 22 augustus 2012

Parfum | Miss Dior Chérie

Elke keer als ik de Douglas, Sephora of een andere parfumerie binnenliep spoot ik dit parfum op, elke keer twijfelde ik over de prijs ... behalve de laatste keer toen ik Miss Dior Chérie van parfumhuis Christian Dior ein-de-lijk kocht. Een jaar lang heb ik erover getwijfeld, een prijs van €53-, euro voor een parfum van 30ml is namelijk niet niks. Maar ik had nog twee Douglas cadeaubonnen van mijn verjaardag liggen en besloot 'haar' dan eindelijk te kopen.

Het parfum is zoet, bloemig en zwaarder dan ik gewend ben. Door de dag heen ontwikkelt de geur zich van de topnoten tot de basis en blijft het tot de volgende ochtend hangen. Héérlijk! Voor de geïnteresseerden, de noten nog even op een rijtje (ik ben zelf niet zo goed in noten onderscheiden, vandaar dat ik ze even van internet heb geplukt):

Top: Siciliaanse mandarijn, zoete bloedsinaasappelen, bergamot
Hart: jasmijn, damascena roos, Tunesische sinaasappelbloesem, patchoeli
Basis: patchoeli, vetiver, sandelhout, witte muskus

Zelf vind ik het parfum in het hart en in de basis op z'n best. De top is wat chiquer en moet je meer van houden. Dus als je ooit Miss Dior Chérie ruikt, keur haar nog niet gelijk af maar wacht een paar uurtjes, dan weet je zeker dat je alle noten geroken hebt.

Naast het parfum zelf is het flesje natuurlijk ook echte eyecandy. Ik heb erg m'n best gedaan op de foto's die ik genomen heb met een digitale camera (de Sony Cyber Shot DSC-W570).Wat vind jij van Miss Dior Chérie?

10 opmerkingen:

 1. Ahh deze ruikt echt HEERLIJK! Ben er gek op! Ik heb 'em alleen niet, haha ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oehh mooie parfum, ik ben wel benieuwd naar hoe hij ruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, deze is heerlijk! En wat een prachtig flesje..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Patchoelie en sandelhout komen ook vaak terug in de geuren die ik lekker vind. Ik heb deze parfum ooit wel eens geroken maar kan me de geur niet meer herinneren. Het flesje vind ik wel geweldig! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die lijkt me heeerlijk, ik vind het flesje alleen al zo mooi! Love! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik heb de blooming boquet versie end ie vind ik toch het lekkerst <3 deze heb ik ook gehad, ook super!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het flesje echt super mooi, alleen vind ik de geur op mijn huid echt te zoet. Wel jammer, want zou wel een mooie eyecatcher zijn in mijn badkamer.

  BeantwoordenVerwijderen