zaterdag 4 augustus 2012

Update + Sneak Peek

Hi iedereen! Als het goed is zit ik op het moment dat dit stukje online komt nog in de auto naar Nederland. Ik ben namelijk twee weekjes naar Zuid-Frankrijk geweest. Ik had van tevoren genoeg vooruit geschreven, zodat er om de dag rond 14:30 gewoon een artikel online zou komen. Misschien waren ze iets korter (en minder leuk) dan normaal, maar ik heb mijn best gedaan.

Ik wil jullie alvast bedanken voor de reacties die jullie geplaatst hebben, ondanks dat ik een tijdje weg was en ik niet op jullie blogs heb kunnen reageren!

Wat kunnen jullie verwachten op it's Tea Time?Tijdens mijn vakantie heb ik genoeg inspiratie op kunnen doen voor nieuwe artikelen. Ook zal er nog een review online komen van bovenstaande cupcakemix van FunCakes die ik net voor mijn vakantie heb ontvangen (inclusief tips hoe je platte cupcakes maakt). Verder ga ik nog met Iris drie dagen tienertoeren met de NS, dus daar kunnen jullie ook wat verslagjes van verwachten. Als jullie nog leuke ideetjes hebben voor mijn blog, hoor ik het graag :).

Liefs,
Lisanne

1 opmerking: