donderdag 2 augustus 2012

Review | Herôme Nail Whitener (+ mini-review Lush Lemony Flutter)Alweer een tijdje terug kocht ik bovenstaande Nail Whitener van Herôme bij Etos. De witte randjes van mijn nagel zijn dan misschien niet zo lang, maar ik wil ze wel graag wit hebben (en houden). De Nail Whitener beloofde dat te doen, en daarom nam ik 'm mee.

De Nail Whitener is een transparante nagellak met een blauwe gloed. Misschien wisten jullie het al, maar blauw laat altijd alles witter lijken (denk maar een een rode lippenstift, eentje met blauwe ondertoon laten je tanden witter lijken dan een met een oranje ondertoon). Echter, dit zou je randjes witter moeten laten lijken, maar worden je nagels zelf doen ook niet een beetje 'blauwig'?Op de foto zie je het niet zo goed, maar in het licht zie je toch wel de blauwe gloed van de lak terug. Je zou dit op kunnen lossen door de nagellak alleen op de randjes van je nagels aan te brengen met daar overheen nog een laagje gewone transparante nagellak. Al met al maakt de nagellak mijn witte randjes wel iets witter, maar heel veel verschil is er ook weer niet.Omdat veel van jullie er toch wel benieuwd naar waren; hier een mini-review van Lush Lemony Flutter (op mijn nagels op bovenstaande foto). Waarschijnlijk zegt het feit dat ik een tweede potje heb gekocht al genoeg, maar goed. Persoonlijk vind ik het geweldig spul, het maakt je nagelriemen lekker zacht en soepel en dat al na één keer opsmeren. Een potje kost € 10,45 en dat lijkt misschien veel, maar met een potje doe je minstens een jaar en daarnaast kun je het ook nog op je droge knieën/ellebogen/hielen smeren. Dikke aanrader dus!

Hadden jullie al ervaring met Nail Whitener van Herôme en/of Lemony Flutter van Lush?

2 opmerkingen:

  1. Ziet er goed uit! Ik wil nog steeds Lemony Flutter proberen, want het lijkt me echt zo'n fijn product!

    BeantwoordenVerwijderen