vrijdag 24 augustus 2012

Waarom Frankrijk echt 'mijn' land is ...

- Het perfecte ontbijtje met een warm stokboord, vers glaasje jus en pot Nutella in de ochtend ...
Frans ontbijtje met de eerste zonnestralen, Juli 2012

- Het prachtige variërende landschap, van de Bretonse kust tot de lavendelvelden in de Provence ...
Bretonse kust, Augustus 2011

- De lieflijke huisjes die je door het hele land vindt ...
Schattig huisje in Locronan, Augustus 2011

 - De geweldige taal die ze er spreken ...
Dit bord kwamen we tegen langs de weg vlakbij Cadenet, Augustus 2012

- De typische restaurantjes die ze er hebben ...
Romantisch restaurantje in Roussillon, Juli 2012

- De havensteden die nog altijd een ietwat ouderwetse uitstraling hebben, maar vaak ook voor een groot deel sterk gemoderniseerd zijn ...
Kustplaats Cassis, Juli 2012

- De helderblauwe zee in kustplaats Cassis, wie wil daar nou niet een dagje strand doorbrengen ...
Augustus 2012

- En dan natuurlijk niet de überromantische, hoofdstad van het chauvinistische land te vergeten, de enige stad van de liefde; Parijs!
Augustus 2011

Ik weet het zeker; mijn toekomst ligt in Frankrijk! Met welk land heb jij een band?

5 opmerkingen:

 1. Wat leuk zo'n post over Frankrijk, ik vind dat ook een geweldig land, ik ga er vaak naartoe op vakantie. Alleen heb ik niet echt een 'band' met een land nope. xo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah wat leuk dat je daar echt iets mee hebt, ziet er heel tof uit, leuk geschreven :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De taal, haha ja geweldig is die hè! J'adore. Al deze redenen, ja ik vind ze allemaal ook zo leuk aan Frankrijk. Als je later in Frankrijk woont... mag ik dan een paar nachtjes bij je overnachten? hihi. Dan mag jij bij mij op bezoek, in Londen of New York.. of waar ik dan ook ben. :P Deal?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I love warm stokbrood haha ^^! Wij eten dat weleens thuis met kaas enzo, maar gisteren gewoon met kruidenboter =P. Anyways het is echt lekker <3! Echt prachtig om te zien ook met die foto's! En cool van dat blauwe water, want ik dacht dat dat niet in Europa te vinden was! Heel mooi ook met die landschappen en die restaurants met een uitzicht van wow!

  Ik heb zelf altijd iets met Venezuela en Engeland. Alleen Venezuela is economisch en politiek gezien nog niet zo'n geweldig land om te wonen, dus ik hoop op een toekomst in Engeland ^^! Engeland heeft ook van die prachtige landschappen en heeft wel iets waarbij ik weg kan dromen <3!

  Leuke post <3!

  xxx Katy ^^!

  BeantwoordenVerwijderen