zondag 26 augustus 2012

Hema Fotoagenda 2012-2013


Morgen begint het nieuwe schooljaar toch echt voor mij en wat is een schooljaar zonder agenda? Dit jaar koos ik wederom voor een fotoagenda van Hema, benieuwd naar de foto's?

De agenda wordt op de site aangeduid als 'schoolagenda' en kostte € 16,20 (incl. verwerkingskosten). Ik koos voor het thema 'bloem', maar je kunt ook kiezen uit o.a. science, sterren, doedel roze, vlinder, golven en neutraal.


Wat de kwaliteit van de foto's betreft; deze vind ik voldoende. Het ligt er natuurlijk wel aan of je spiegelreflexfoto's, digitale foto's of foto's van Instagram gebruikt (ik gebruik ze alle drie), maar de foto's zijn duidelijk en dat vind ik het belangrijkste.

De kwaliteit van de agenda zelf vind ik vergeleken met vorig jaar wel erg achteruit gegaan. Zo zijn de bladzijden vervangen voor dunner papier, wat sneller gaat scheuren. Hieronder zie je links mijn agenda van vorig jaar (ook van Hema, exact dezelfde als dit jaar) en rechts die van dit jaar.De Hema fotoagenda kun je zelf samenstellen op hema.nl. Welke agenda heb jij dit jaar?

6 opmerkingen:

 1. Dat is inderdaad een groot verschil! Ik vind je agenda er superleuk uitzien, leuke voorkant ook :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ziet er wel alsnog leuk uit :) ik had dit ook op de middelbare school, heb ze nog steeds trouwens haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb mijn agenda's van de afgelopen vier jaar ook bewaard, hihi ;)

   Verwijderen
 3. Leuke post !

  leuke agenda !!

  Ik kwam toevallig op je blog en ben direct verslaafd dus ik volg je nu gewoon !:)

  Kom gerust een keer langs als je tijd heb :)

  Liefs,

  Janice
  the-fashion-milkshake.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo'n fotoagenda lijkt me heel gaaf. Ziet er leuk uit!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat gaaf gedaan! Erg leuk met al die foto's!

  BeantwoordenVerwijderen