dinsdag 30 oktober 2012

Beauty by Lauren Conrad

Sinds ex-realityster Lauren Conrad haar eerste boek heeft uitgegeven, ben ik fan. Haar L.A. Candy en The Fame Game serie bevatten heerlijke wegleesboeken, terwijl je van Style werkelijk nog iets kunt leren. Maar wat vind ik precies van haar nieuwste boek Beauty?De vormgeving van het boek is zoals we gewend zijn van Miss Conrad weer perfect. Prachtige foto's, alles netjes in hoofdstukken verdeeld en zelfs een extra omslag om het boek. Maar uiteindelijk draait het om de inhoud, toch? Beauty bestaat uit twee delen: prep en play. In 'prep' wordt de binnenkant van het mooi zijn besproken. Zo worden de ingrediƫntenlijstjes van beautyproducten onder de loep genomen, de oorzaken van puistjes uitgelegd en wordt er verteld wat vitamines en fitness kunnen doen voor je huid.
In 'play' (het grootste gedeelte) draait alles om de buitenkant van schoonheid. Zo worden er make-up tips gegeven, wordt er uitgelegd hoe je bepaalde make-up het beste kunt aanbrengen en vind je er verder vooral veel haar-, make-up- en nageltutorials. Helaas zijn de tutorials vaak standaard en niet vernieuwend. Zo zijn (soortgelijke) tutorials al op Lauren's beautyblog The Beauty Department of in haar andere handboek Style verschenen. Jammer, want juist van dit deel had ik wel wat meer verwacht.


Al met al is het een geweldig beauty handboek voor alle leeftijden. Alleen al om de prachtige foto's zou je 'em willen kopen. Ik heb Beauty van Lauren Conrad bij bol.com voor € 14,99 gekocht in de Engelse versie. Lees je nou liever in het Nederlands? Ik verwacht dat een Nederlandse vertaling wel snel zal komen, aangezien dat bij Style ook het geval was.
Naast Beauty bestelde ik ook Starstruck, deel II van The Fame Game (klik hier voor een review van deel I). Ik heb nog geen tijd gehad om in het boek te beginnen, maar ben erg benieuwd hoe het zal aflopen met Madison, Jane, Carmen en Gaby!

6 opmerkingen:

 1. Dit lijkt me zo'n interessant boek! Ze is echt een inspiratie. Leuk om te vragen voor kerst :)
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf boek ik zal het eens opzoeken op Amazon.

  Het ziet er wel uit alsof er veel tips in zitten:)

  Love,

  Janice
  the-fashion-milkshake.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er zitten ook heel veel tips in, van slaaptips en verzorgingstips tot make-up en haartips! :)

   Verwijderen
 3. Dit boek lijkt me weer super! Ik vind je blog heel erg leuk, daarom ben ik je met bloglovin gaan volgen! Hopelijk neem je ook nog eens een kijkje op mijn blog!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijkt me een erg leuk boek! Haar boek 'style' heb ik ook gelezen, zo inspirerend! :) xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ten eerste wauw, wat een geweldige blog heb je en ik snap niet dat je zo weinig followers hebt, je heb mij er in ieder geval bij want jij komt op mijn blog te staan onder favoriete, je bespreekt dingen die mij interesseren en je schrijft erg duidelijk en leuk!

  dit boek heb ik in style en ben er erg blijk mee, is beauty in het engels net zo makkelijk te begrijpen met ingrediƫnten etc. als in het Nederlands?

  liefs.
  http://rachelkromdijk.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen