zaterdag 6 oktober 2012

Mijn telefoonhoesjes (voor Iphone 4S)

Ik heb het geluk met mijn mobiel (Iphone 4S) dat er heel veel hoesjes voor beschikbaar zijn. Toen ik mijn mobiel in april aanschafte, kocht ik er gelijk een goed beschermend hoesje bij. Later kreeg ik er nog een van een vriendin cadeau en vorige week kocht ik er zelf nog een bij. Het leek mij daarom wel leuk om mijn hoesjes met jullie te delen.


Dit was mijn eerste, en tevens duurste, hoesje. Deze kocht ik er gelijk bij toen ik mijn abonnement bij The Phone House afsloot, omdat ik m'n mobiel wel goed wilde beschermen. Het voordeel van zo'n flip over hoesje is, dat je je telefoon zo in je tas kunt gooien, zonder je druk te hoeven maken over beschadiging e.d. Het nadeel is wel dat je altijd met een flap blijft zitten. Maar het uiterlijk compenseert dat nadeel weer een beetje ^^.

Guess (via The Phone House) - € 24,99


Voor mijn verjaardag kreeg ik dit (harde) hoesje van een goede vriendin. Ietwat kitsch, maar daar houd ik wel van :). Nadeel van dit hoesje is wel dat als ik het om mijn mobiel heen doe, er wat speling tussen de randjes zit. Maar voor de afwisseling is 'ie erg leuk.En dit hoesje kocht ik afgelopen week bij de Hema. Ik vind het echt een heel erg leuk en fleurig hoesje! Hij is van siliconen, dus beschermt ook nog goed. Enig nadeel kan wel de rand om het scherm zijn (zie rechtse afbeelding), maar dat went wel.
Grappig feitje: hij past bij mijn werkoutfit, haha! (Ik werk in de weekenden bij de Hema in ons dorp.)

Hema - € 7,25Welk hoesje vinden jullie het leukst? En wat voor hoesjes hebben jullie om je mobiel? Leuke hoesjes verkopen ze o.a. op eBay, bij de Media Markt, Hema en telefoonwinkels.


Ps: vorige week vertelde ik nog over mijn kapotte Guess tas. Helaas is ook het telefoonhoesje van Guess kapot gegaan. De lijm van de magneet had losgelaten, maar deze heb ik ondertussen alweer gelijmd. Wel een beetje slechte kwaliteit, Guess.

7 opmerkingen:

 1. die van de Hema is leuuuk! Ik heb een samsung galaxy mini en daar is jammer genoeg geen hoesje voor te vinden! Maarja, ik heb 'm al tig keer laten vallen en hij leeft nog! :) liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een leuke hoesjes!

  liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat je voor de iphone zoveel hoesjes kan kopen vind ik ook echt een heel groot voordeel! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Er zijn veel meer hoesjes voor de iPhone 4 dan voor de 3... Ik heb de 3. Echt wel irritant. :s maar die van jou zijn super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het guess hoesje is zoo mooi! Loveit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind ze allemaal leuk, vooral het hoesje wat je van je vriendin had gekregen :D

  BeantwoordenVerwijderen