maandag 8 oktober 2012

De week van Lisanne #1

Ondanks dat heel veel bloggers al een 'My week ...'  hebben, vind ik dit eigenlijk ook wel erg leuk om te doen. Ik wil dit gaan afwisselen met de 'Nieuwtjes van de week', dus de ene maandag zal je dat zien en de volgende maandag een kort verslagje van mijn afgelopen twee weken. Ik heb geprobeerd om mijn foto's in een creatief jasje te steken, het resultaat zie je hierboven. Lees verder voor mijn gebeurtenissen van deze weken.

Vorige week (24-9) heb ik gewerkt, gewerkt en nog eens gewerkt. Ze hadden het erg druk bij de Hema  en aangezien ik toch een rustig weekje had qua school, betekende dat weer extra geld voor een Macbook Air 13''. Die zondag had ik een BBQ van mijn vaders werk en daarvoor had ik twee taarten gebakken: een aardbeienkwarktaart en een wolken citroentaart (beide uit zo'n pakje van Dr Oetker). Ze vielen blijkbaar erg goed in de smaak, want ik heb zelf alleen het laatste stukje van de aardbeienkwarktaart op.

Eind vorige week heb ik me ook ingeschreven voor de Duitse uitwisseling.  Dit organiseert onze school elk jaar samen met een school in Duitsland voor leerlingen uit 5vwo die Duits in hun pakket hebben. In januari zal ik een weekje bij een Duitse leerling doorbrengen en hij of zij komt in april dan een weekje bij mij logeren. Ik heb er echt heel veel zin in en ben vooral benieuwd aan wie ik 'gekoppeld' word!

Deze week (1-10) werd vooral gekenmerkt door een ziekenhuisbezoekje. Ik heb sinds een paar jaar een rood pukkeltje op mijn been aan de zijkant van mijn knie (ong. ter grootte van een doperwt) en wil deze weglaten halen. De arts noemt het drie minuten werk, maar ik vind het toch wel een iets grotere gebeurtenis. Er komen namelijk twee verdovingen en meerdere hechtingen aan te pas en er zal een stuk huid weggesneden worden van 3 bij 1 cm! Van betrouwbare bronnen heb ik al vernomen dat dit erg pijnlijk is. Hopelijk stel ik me aan en valt het uiteindelijk allemaal wel mee. De ''kleine ingreep'' staat gepland op donderdag 29 november.

Wat leuker nieuws ... mijn UGG's zijn binnen! Eigenlijk had ik de laagste versie besteld, maar mijn voeten leken daarin net op duckfoots. Daarom heb ik deze omgeruild voor de iets hogere variant en wat lopen ze zalig! Ik had het geluk dat er tijdelijk een actie bij v/d Assem was en ik er een gratis verzorgingspakket bij kreeg.

Als laatste wil ik jullie nog een leuke tip meegeven: het eerste nummer van het magazine 'Taarten decoreren' kun je nu kopen voor slechts € 1,50! En voor die prijs krijg je er dan ook nog een cupcakestandaard, twee uitsteekvormpjes en (niet-eetbare) decoratieglitter bij. Je snapt zeker wel dat ik het blad gelijk heb gekocht?!

Hoe waren jullie twee weken? En bevalt deze nieuwe 'rubriek'? Volgende week staan er veel toetsen voor mij gepland, dus ik ga nu snel leren!

Liefs,
Lisanne

5 opmerkingen:

 1. Bleh, dat klinkt niet leuk over dat ziekenhuis! Sterkte en succes. En je Uggs zijn super tof, die heb ik ook! Oh en de taart ziet er ook jummie uit. xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat tof dat je voor een macbook aan het sparen bent! Je UGGs zijn erg mooi en vast ook lekker warm :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind je uggs echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is idd altijd leuk om te zien, ook als meerdere bloggers het al doen, hoor! Leuke blog. Zin om elkaar te volgen? ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat je het ook doet vind ik altijd heel leuk om te lezen! Ooeh dat taarten magazine vind ik een hele goedde tip

  BeantwoordenVerwijderen