woensdag 10 oktober 2012

Outfit | Schoolfoto

Het was gisteren weer de jaarlijkse schoolfotodag. Of ik daar nou echt blij mee moet zijn, merk ik over een paar weken (wanneer de foto's thuisgestuurd worden ...), maar ik besteed op zo'n dag toch iets meer tijd aan mijn kleren dan normaal. Kijken jullie mee naar de foto's?

Let niet op die bobbel in mijn broekzak, dat is m'n mobiel.

|| Blazer H&M | Blouse Primark | Jeans Garcia | Laarzen UGG Australia | Sjaal Primark | Tas Longchamp | Riempje H&M | Ketting Ti Sento ||


De blazer heb ik pas nieuw (kostte nog minder dan € 20-, bij H&M!) net als de laarzen. Ik vind het zelf een geslaagde outfit, vooral omdat alle kleuren meerdere keren terugkomen.  Ik vind het erg leuk om met kleding bezig te zijn, maar ben zeker geen expert, dus feedback of combinatietips zijn altijd welkom (graag zelfs)! Wat vind jij van deze outfit? En heb je eventueel nog tips? Overigens, de sjaal had ik op de schoolfoto niet om.

8 opmerkingen:

 1. Hele leuke outfit, alleen ben ik niet zo'n fan van uggs. Je rode blazer vind ik wel echt heel mooi!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, echt leuke outfit! Nu maar hopen dat de foto goed is gelukt! :) liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke outfit, je roze blazer is erg is erg tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's =D! Gelukkig heb ik die schoolfotostress nog nie =]! Ik kan namelijk totaal niet lache op een schoolfoto!

  xxx Katy ^^!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. die blazer staat je goed! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah wat leuk, je lacht leuk en de blazer staat je mooi :D

  BeantwoordenVerwijderen