maandag 19 november 2012

Review | Dr vd Hoog Hypo Sensitive Kalmerend Masker


Maskertjes, ik vind ze heerlijk om eens per week (meestal maand ...) te gebruiken. Ik had nog een tube van Dr. van der Hoog liggen, ooit in de aanbieding gekocht, en besloot die te proberen.

Het kalmerend masker van de Hypo Sensitive lijn  komt in een tube-verpakking en heeft aan het uiteinde een kwast. Handig! Zelf gebruik ik namelijk altijd een aparte (foundation)kwast om maskers mee aan te brengen. Op de opening zit een vergrendelingssysteem, welke je door aan de kwast te draaien kunt ontgrendelen.


Volgens Dr. van der Hoog heeft het masker een hydraterende, kalmerende en ontspannende werking op de huid en is het perfect voor de overgevoelige huid. Het masker moet je 10 tot 15 minuten op je gezicht laten zitten en kun je wekelijks gebruiken.

1. Knijp zacht in de tube voor gebruik. 2. Het masker heeft een fijne substantie, niet te dik en niet te dun, perfect dus! 3. Spoel de kwast na afloop schoon met water.
Sorry, geen full face foto!  Ik heb het masker vorige week gebruikt toen mijn huid er -voor mijn doen- zeer slecht aan toe was. Nou heeft het masker geen wonderen verricht, maar heeft het mijn huid wel gekalmeerd en er zijn niet meer puistjes bijgekomen. Ook voelde mijn huid na afloop niet trekkerig en zag het er 'gewoon' mooi en gezond uit. Aanradertje!

Het Hypo Sensitive Kalmerend Masker van Dr. van der Hoog kost € 9,10 en is o.a. te koop bij Kruidvat. Het masker bevat 50 ml, goed voor zo'n vijf keer gebruik. Hebben jullie ervaring met dit masker?

5 opmerkingen:

 1. wat handig die kwast erbij! en klinkt goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De kwast is inderdaad handig, ik gebruik ook altijd een foundationkwast! Fijn dat het jouw huid heeft gekalmeerd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het heeft mijn huid juist alleen maar extra geïrriteerd. Terwijl dit product juist geschikt moet zijn voor de gevoelige huid!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het heeft mijn huid juist alleen maar extra geïrriteerd. Terwijl dit product juist geschikt moet zijn voor de gevoelige huid!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh dat is balen! Ik heb het masker nu vaker gebruikt en moet zeggen dat ik daar geen last van heb gehad.

   Verwijderen