vrijdag 23 november 2012

Vier prachtige tassen op een rij

Smaak Amsterdam, Cecile in Café Au Lait

Ik heb een zwak voor mooie schoenen én tassen. Ik kom niet vaak een tas tegen waar ik helemaal weg van ben, maar als ik die wel tegenkom ... dan hoor ik mijn bankrekening al leeglopen. Zo kwam ik laatst bij toeval bovenstaande tas van Smaak Amsterdam tegen. Het was liefde op het eerste gezicht. De kleur. Het model. Prachtig. En de prijs? € 209-, Ja, dat is niet weinig, maar ook niet onbetaalbaar. En zo vond ik nog drie andere tassen waar ik op slag verliefd werd.

Cowboysbag, Marseille in Olive

Ik weet niet wat het is, maar sinds dit schooljaar heeft opeens iedereen een 'Cowboysbag'. Bovenstaand model kwam ik een paar dagen geleden tegen op OurFavourites. Het is niet het standaardmodel, maar juist een heel ander model. En het is toch veel leuker om met iets te lopen wat niet iedereen heeft? De tas is van suède en heeft ook een schouderband. De prijs vind ik zelf nog wel meevallen voor een kwaliteitstas; € 129-,.


Fred de la Bretonière, Top Zipper Fred Bag in Sequoia
Op de afbeelding ziet deze tas van Fred de la Bretonière er misschien wat stijfjes uit, maar als je hem een tijdje in gebruik hebt, wordt het leer steeds 'losser'. Het is een tijdloos model en de cognac kleur past bijna bij alles. Zie die € 199-, als een goede investering ;-).Zara, Bowlingtas met ritsen
Deze leren tas van Zara is een hit in modeland. Vind ik ook niet heel gek, want ziet 'ie er niet prachtig uit? De gouden details geven een extra touch aan de zwarte tas die wordt geleverd met schouderband. En hij is gewoon bij de Zara te koop. Le prix? € 139-,.

Het spijt me als ik jullie nu een tas heb aangesmeerd. Gelukkig vallen de prijzen nog wel mee. Natuurlijk is 100 à 200 euro niet weinig, maar als je nagaat dat een goede leren tas wel jaren meegaat, kun je het beter zien als een investering. Daarnaast, een à twee maanden als weekendhulp werken bij de supermarkt en je hebt zo'n mooie tas om je arm hangen. En met deze achterliggende gedachte wordt het vakken vullen toch een beetje leuker, niet?

Welke tas is jouw favoriet?

5 opmerkingen:

 1. Wat een mooie tassen, hmm.. ik denk 2 en 3!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem11/25/2012

  Wauw, ik kan niet kiezen! Ik wil ze alle vier! Ik ben echt toe aan een nieuwe zwarte, dus als ik écht moet kiezen.. de vierde :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nummertje 1 en 4 zijn toch wel mijn favorieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ooh ik vind ze allemaal m ooi!

  BeantwoordenVerwijderen