zondag 6 januari 2013

Getest | Hema Nagelstickers (kersteditie)

Het klinkt zo geweldig: de sticker op je nagel plakken, even gladstrijken, vijlen en je hoeft een week lang niet naar je nagels om te kijken. Maar werkt het ook zo geweldig als wordt beweerd? Ik testte de nagelstickers van de Hema uit.

Veel blogs waren lovend over nagelstickers. Toen ik in de DM (Duitse drogist) nagelstickers van L'Oréal zag liggen,besloot ik dat ik ze ook wel eens wilde proberen. Maar 10 euro voor een paar stickers waar je slechts één keer mee kunt doen? Dat ging me toch iets te ver. Daarom besloot ik eerst die van de Hema te proberen, waarvoor ik € 3-, betaalde voor 16 'patches'.

Ik kan er kort en krachtig over zijn: dit is niks voor mij. Ik heb alle instructies die op de achterkant stonden opgevolgd en alle tips uit dit filmpje toegepast, maar wat ik over houd zijn gekreukte nagels waar je de sticker zo van af kunt trekken. Ik heb ze er 3,5 uur op laten zitten om te kijken of ze echt niet recht zouden trekken, maar nee. Die van L'Oréal en Sephora schijnen beter te zijn, dus misschien dat ik die eens ga proberen, maar deze van de Hema zijn niet aan te raden.

De nagelstickers zijn voor € 3-, te koop bij Hema. Volgens mij was dit een kersteditie, dus ik weet niet of ze deze print nog hebben, maar ze zitten ook in het gewone assortiment. Hoe zijn jullie ervaringen met nagelstickers?