vrijdag 1 maart 2013

This Week's Likes #2

Elke week kom ik wel een nieuw fijn product tegen, herontdek ik een kledingstuk of komt er een geweldige blogpost online. Meestal zijn die dingen te klein om op mijn blog te laten zien, maar wat als ik al die kleine dingetjes nou eens samen bundel in een artikel? Daarom eens in de zoveel tijd: This Week's Likes.


Hema notitieboekje - Ik vind het fijn om lijstjes te maken, van dingen die ik nog moet doen tot wishlists. Dit boekje van Hema is daar perfect voor. Fijn formaat, stevig en een leuk kleurtje. En dat slechts voor een paar euro!Quote: Love the life you live, live the life you love - Deze quote kwam ik ergens tegen op internet en vond ik zo leuk dat ik 'm op mijn krijtbord heb geschreven. Sowieso zijn al die L'en achter elkaar grappig, maar daarnaast zit er ook een kern van waarheid in, vind ik.


Sal Y Limon cupcake bangle - Ik hou van Sal Y Limon! De armbanden zijn vernieuwend, van goede kwaliteit en niet eens zo heel duur (je betaalt rond de € 20-, voor een armband, afhankelijk van de breedte en het gebruikte materiaal). Bij de Bijenkorf in Den Haag kwam ik deze met cupcakes tegen en als je me ook maar een beetje kent, weet je dat ik helemaal gek ben van cupcakes!


't Achterommetje in Den Haag - Zaterdag ging ik naar de open dag van International Studies en Bestuurskunde in Den Haag en tussen de middag lunchte ik met mijn vader bij 't Achterommetje. Het is jammer dat het restaurant zo verstopt zit, want het eten is echt heerlijk! Ze hebben geen standaard menukaart, zo had ik een quiche met pompoen, pastinaak en feta en een kleine salade, maar dat maakt het juist bijzonder. Aanrader!


Wie is de mol? - Ik kijk 'Wie is de Mol' pas sinds een paar afleveringen, maar ben nu al verslaafd haha! Vinden jullie het ook zo spannend wie nu de mol is? Caroline is de verliezer, dus blijven Kees en Paulien over. Ik gok op Paulien, omdat ik haar niet heel betrouwbaar over vind komen en het raar vind dat ze altijd aan het eind van een spel met een hulpmiddel komt. Kees is te fanatiek en enthousiast om de mol te zijn. Maar Paulien heeft wel weer heel veel geld met de Zulu-opdracht verdiend. Ver-war-rend!


Blogpost 'Hoe maak je tweekleurige botercrème' van Oh My Foodness -  Ik wist nooit hoe je een tweekleurige topping op een cupcake kon krijgen, maar nu wel dankzij dit artikel! Dit wil ik binnenkort eens gaan proberen met aardbeienbotercrème en chocoladebotercrème. Klik hier voor het artikel en de bijbehorende video.


Wat waren jouw likes van deze week?