zaterdag 6 juli 2013

Mijn Charming by Ti Sento bedeltjes


Zo'n 2,5 jaar geleden kocht ik van mijn nieuwjaarsfooi bovenstaande armband met zwarte onyx stenen van Charming by Ti Sento. Daarbij kocht ik ook drie bedeltjes, namelijk Girly Snowboot, Celebrate Love en Alphabet L. De snowboot kocht ik, omdat ik sneeuw en wintersport geweldig vind en die bedel mij daaraan deed denken. De letter 'L', omdat dat de eerste letter van mijn naam (Lisanne) is en de enveloppe, omdat die er gewoon heel leuk uitzag. De enveloppe doet mij trouwens ook aan vroeger denken, toen ik brieven uitwisselde met vakantievriendinnen. Ik heb veel brieven bewaard en vind het ontzettend leuk om ze terug te lezen.

Vorig jaar kreeg ik van mijn oma voor mijn zestiende verjaardag de zilveren armband cadeau. Deze valt iets minder op dan de zwarte en valt ook beter te combineren. Ook kreeg ik er Very Cherry Pink Cup Cake bij. Als je mijn blog al wat langer volgt, weet je waarschijnlijk wel dat ik cupcakes heel leuk en lekker vind. Dat is dan ook mijn favoriete bedel.

Soms kocht ik wel eens een bedeltje in de uitverkoop of kreeg ik er een voor mijn rapport. Zoals Chocoholic, Glam Onyx Ball, Ice Ice Baby en Endless Love. Deze bedeltjes vind ik vooral heel leuk voor erbij en ter opvulling van mijn armband. Daarnaast draag ik Glam Onyx Ball ook vaak aan mijn ketting van Ti Sento (niet op de foto).

De Eiffeltoren (City of Love) kocht ik afgelopen week. Ik vind Parijs en de Franse taal en cultuur geweldig en wil later dan ook graag in Parijs/Frankrijk wonen. Deze bedel stond al heel lang op mijn verlanglijstje en was vorige week met 50% afgeprijsd. Helaas kreeg ik ook gelijk het slechte nieuws te horen dat Ti Sento met Charming by Ti Sento stopt. Dus er zullen geen nieuwe bedeltjes meer komen en de meeste juweliers prijzen de bedels die zij nog in huis hebben af. Ik baal er best wel van, omdat ik andere merken die soortgelijke bedels verkopen (Thomas Sabo, Zinzi) toch wat minder leuk vind. Charming by Ti Sento was echt my cup of tea.

Kenden jullie Charming by Ti Sento al? En mocht je vakantiegeld net gestort zijn en mocht je zoiets hebben van 'wauw, ik wil ook zo'n bedelarmband' dan raad ik je aan nu je slag te slaan. Bij bijna elke juwelier die deze lijn verkoopt, zijn de bedeltjes namelijk flink afgeprijsd.