vrijdag 9 augustus 2013

This Week's Likes #9

Elke week kom ik wel een nieuw fijn product tegen, herontdek ik een kledingstuk of komt er een geweldige blogpost online. Meestal zijn die dingen te klein om op mijn blog te laten zien, maar wat als ik al die kleine dingetjes nou eens samen bundel in een artikel? Daarom eens in de zoveel tijd: This Week's Likes.

Visitekaartjes - Het werd wel eens tijd voor visitekaartjes van mijn blog, dacht ik een paar weken geleden. Als ik (of mijn moeder of oma) over mijn blog vertelde, werd standaard de vraag gesteld wat de link was. Nu kun je dat wel elke keer op een blaadje schrijven, maar een kaartje geven is veel leuker. Ik bestelde mijn visitekaartjes bij Vistaprint en de QR-code ontwikkelde ik via deze site.Biodermal zonnebrandcrème -Ik heb een lichte huid die sneller verbrand dan bruin wordt. Goede zonbescherming is dus echt een must. Bij Bol.com bestelde ik laatst met 50% korting de matterende zonnefluïde voor het gezicht en zonnemelk voor de gevoelige huid, beide met SPF 50+, van Biodermal. Of het door de producten komt weet ik niet precies, maar ik ben in Frankrijk in ieder geval niet verbrand (helaas ook niet heel bruin geworden, dat is dan weer de andere kant).

Biodermal zonnefluïde kost normaal € 16,49 en de zonnemelk € 21,99. Let op: er lopen op dit moment allerlei acties omtrent Biodermal zonnebrandproducten.


Macarons van Ladurée -Macarons vond ik er altijd lekkerder uitzien dan ik ze vond smaken, totdat ik tijdens mijn vakantie in Frankrijk de ''echte'' proefde van Ladurée. Jeetje, wat zijn die koekjes à € 1,85 per stuk lekker zeg! Mijn favorieten? Caramel à la Fleur de Sel en Citron. Mijn afraders? Réglisse (drop), de dropsmaak is nauwelijks te bekennen.


Karamelthee - Naast karamel macarons ben ik ook dol op karamelthee. Deze van Dilmah vinden ik en mijn broertje, die normaal nooit thee drinkt, erg lekker.

Dilmah thee is o.a. te koop bij Intratuin en De Tuinen.


Webdesign voor beginners - Mijn vader is al een hele tijd van plan om een website te bouwen voor zijn bedrijf en kocht daarvoor het magazine 'Webdesign voor beginners'. Nu komt mij dat maar al te goed uit, want zo kan ik ook nog wat leren over HTML en dat soort zaken. Ik heb het blad even doorgebladerd en er staan heel veel nuttige dingen in die ook toepasbaar zijn op blogs. Dus voor degenen die meer uit hun blog willen halen en nog weinig verstand van webdesign hebben, is dit blad een aanrader.

'Webdesign voor beginners' kost € 12,95 en is te koop bij de boekhandel.


 Wat zijn jouw likes van deze week?