zondag 11 augustus 2013

De 10 meest bekeken blogposts op It's Tea Time

Vandaag een overzicht van de meest bekeken blogposts op mijn blog. Sinds februari 2012 zijn er meer dan 170 posts online gekomen en hiervan heb ik de tien meest bekeken op een rijtje gezet. Klik op de titel om naar het desbetreffende artikel te gaan.

1. Film | Verliefd op Ibiza2. Recept | Cheesecake met Bastogne bodem


3. Gelezen | The Fame Game - Lauren Conrad


4. Mijn droomhuis ...

5. How to: sieraden opbergen


6. DIY | Eiffeltoren van punaises op canvas

7. Mijn telefoonhoesjes (voor iPhone 4S)


8. Outfit | Schoolfoto


9. Tip | Sjaals ophangen


10. Verslag | Weekendje Heerlen met o.a. Maasmechelen Outlet en Snowworld LandgraafWelk artikel vind jij het leukst? En hebben jullie nog idee├źn, tips of opmerkingen m.b.t. mijn blog?