dinsdag 27 augustus 2013

Verslag | Landgoedfair 2013


Zondag ben ik samen met mijn ouders en broertje naar de Landgoedfair in Beesd (Gelderland) geweest. De Landgoedfair is een buitenfair die jaarlijks een aantal dagen plaatsvindt op landgoed Mariƫnwaerdt. Dit jaar was dat van 21 t/m 25 augustus en ondanks dat de fair nu afgelopen is, wil ik jullie graag laten zien wat er onder andere op zo'n fair te zien en doen is.

Mijn ouders waren al eens eerder naar deze fair geweest en toevallig konden we het vandaag met een verjaardag in de buurt combineren. Ik moet eerlijk zeggen dat ik 'landgoedfair' nogal suf vond klinken en niet zo goed wist wat ik ervan moest verwachten. Maar als je net als ik grote fan bent van Pinterest en dan met name van de categorie 'huisdecoratie' dan weet ik zeker dat je het leuk gaat vinden. Kijk je mee naar de foto's?Wat je met name heel veel op de fair zag, waren spullen om je huis mee te decoreren. Houten dienbladen en accessoires, potten, kastjes, boeddha's ... noem maar op. Als ik ooit op kamers ga, ga ik zeker even langs deze fair. De prijzen vielen bovendien erg mee.


De culinaire weide was ook een grote favoriet van mij. Hier kon je namelijk van alles proeven, zoals kaas, brood, chocola, thee en dipsausjes. Lekker!


Deze alpaca's kwamen we onderweg tegen. Zien ze er niet heerlijk zacht uit? In het Andesgebergte worden deze dieren als huisdier gehouden.


Oh wauw, als ik later een grote tuin heb, wil ik deze bol zeker in mijn tuin hebben. Binnenin zit een ronde bank en een tafeltje, maar de bank kun je ook ombouwen tot bed. Van wind zul je geen last hebben, want de bol kan helemaal rond zijn as gedraaid worden. De prijs is helaas niet niks. Voor deze luxe tuinsalon tel je zo'n € 9000-, neer. Klik hier voor meer informatie.


Ook je vader en broer(tje) kan je gerust meenemen naar de fair. Met een Range Rover kunnen ze onder begeleiding een behoorlijk eng parcours afleggen. Ik weet niet of ik het zou durven, hoor!


Ten slotte stonden er ook veel stands met kleding, tassen, sieraden en laarzen. Voor ieder wat wils dus.


Zijn jullie wel eens op de Landgoedfair geweest?