woensdag 25 september 2013

Tip | Stylight.nl


Een combinatie van reeds bestaande websites, zo zou je Stylight het beste kunnen omschrijven. Een relatief nieuwe, internationale site waarop je je eigen looks kunt uploaden, looks en items kunt hearten en andere gebruikers kunt volgen. Misschien niet heel vernieuwend, maar wel reuze handig.

In deze blogpost laat ik jullie kennismaken met Stylight en laat ik je de looks zien die ik heb gecreëerd. Kijk snel verder!


Allereerst heb ik een profiel aangemaakt. Dit is helemaal gratis en gaat heel eenvoudig met je Facebook-account. Daarna heb ik een korte beschrijving van mezelf toegevoegd. Ik wilde ook nog een profielfoto uploaden, maar de site pakte op de een of andere manier mijn foto's niet.


Looks, items en users heartenVervolgens kun je looks, items en gebruikers hearten. Let op: dit is behoorlijk verslavend, haha. Veel fashionbloggers uploaden hun outfits op Stylight, welke je vervolgens kunt hearten. Ook kun je items hearten uit een groot assortiment van aangesloten webshops. Zo kun je bijvoorbeeld inspiratie opdoen voor outfits of een wishlist samenstellen. Ook kun je andere gebruikers hearten en  volgen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik daar niet zo actief in ben.


Zelf looks creëren

Wat ik zelf het leukste vind, is het creëren van je eigen looks. Je kunt hier foto's van je outfits uploaden, maar omdat ik mezelf nou niet bepaald een fashionista vind, heb ik het op een andere manier gedaan. Ik heb drie herfstlooks gecreëerd met items uit de aangesloten webshops.

Deze eerste look begon ik met de petrolkleurige blouse van Only. Daaromheen heb ik een broek, laarzen, sieraden en nagellak toegevoegd. De quote van Oscar Wilde past perfect bij deze look, omdat dit echt iets is wat ik zo aan zou kunnen trekken.


De tweede look is geïnspireerd op de herfst/wintercollectie 2013/2014 van Blumarine. Roze is hot dit najaar en daarom heb ik in deze look voor een lekkere warme, roze trui gekozen. Een stel mooie, sieraden erbij and you're ready to go.Bij de laatste look heb ik de typische herfstkleuren als uitgangspunt genomen. Een gebreide trui wil ik dit najaar zeker nog aanschaffen, evenals een paar leuke laarzen. Ook de nepleren broek vind ik erg tof.


Welke look vind jij het mooist? En kende je Stylight al?