maandag 20 oktober 2014

Foto op canvas van Webprint

Van Webprint kreeg ik de mogelijkheid om een foto op canvas te testen. Na lang dubben over de foto, koos ik voor een wintersportfoto van bijna twee jaar geleden. Het was de laatste vakantiedag in Kaprun, er was net verse sneeuw gevallen en de zon scheen heerlijk. Een fijne herinnering aan een fijne vakantie. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan snel verder.


Ik bestelde het fotoproduct op zondagavond, op donderdagmiddag vond ik het pakketje al in de brievenbus. Bestellen gaat heel eenvoudig en is zo gebeurd. Je kiest een foto, het formaat, de framedikte en je plaatst het product in je digitale winkelwagen. Een kind kan de was doen.

Bij elk doek wordt een ophangset geleverd, bestaande uit een paar houtjes om het doek strak te houden, een ophanghaakje en twee schroeven om het haakje mee te bevestigen. Handig, want zo hoef je niet zelf meer op zoek naar een haakje in je vader's gereedschapskist.

De foto op canvas heeft inmiddels een plekje gekregen op de overloop. Ik vind het resultaat erg mooi geworden, zeker wanneer je bedenkt dat de foto met een Nokia telefoon is genomen en er vervolgens een filter overheen is geplaatst. Ik heb expres niet voor een scherpe foto gekozen die genomen is met een spiegelreflexcamera, omdat ik dit effect juist wel heel gaaf vind.

De prijzen voor een foto op canvas variĆ«ren van € 9,95 tot € 89,95, afhankelijk van het gekozen formaat. Mijn canvas van 30 bij 20 cm kostte € 11,95. Daar kwam dan nog wel € 3,95 aan verzendkosten en € 0,99 aan verwerkingskosten bij. Webprint heeft vaak leuke acties. Zo krijg je t/m 31 oktober 2014 25% korting op alle formaten foto op canvas met de actiecode WPNLDEC311014.

Wat vind jij van mijn foto op canvas?