vrijdag 3 oktober 2014

This Week's Likes #12

Elke week kom ik wel een fijn product tegen, herontdek ik een kledingstuk of komt er een geweldig artikel op een blog online. Meestal zijn deze dingen te klein om op mijn blog te laten zien, maar wat als ik al die kleine dingen nou eens bundel in een artikel? Daarom eens in de zoveel tijd: This Week's Likes.


Saint-Honoré Rose Framboise van Ladurée
Dit goddelijke taartje smaakte net zo goed als dat 'ie eruit ziet. Tijdens mijn eerste trip naar Parijs afgelopen zomer gingen we een kopje thee drinken en een gebakje eten bij Ladurée aan de Rue Bonaparte. Hoewel de service behoorlijk slecht was (zo werden we compleet genegeerd toen we binnenkwamen, waren de medewerkers tijdens het bestellen niet erg vriendelijk en was een groot deel van het gebak op), maakten de taartjes dat voor een groot deel goed. De prijs van bovenstaande lekkernij? € 9,60. Meenemen en elders opeten is een paar euro goedkoper.

Ladurée vind je o.a. in Antwerpen, Luxemburg en natuurlijk Parijs.Ro's Argan Body Conditioner van Lush
Voor mijn achttiende verjaardag kreeg ik van vriendin Daphne een cadeaupakket van Lush met daarin een zeepje en een body conditioner. Ik was redelijk onbekend met het laatstgenoemde product dat je onder de douche op je lichaam smeert en vervolgens afspoelt met water. Het resultaat is een heerlijke zachte huid die lichtjes naar rozen ruikt. Ik ben fan!


My Jewellery
Ik heb al een aantal keer over deze fantastische, snelgroeiende webshop geschreven, die haar social mediakanalen buitengewoon goed inzet om artikelen aan te prijzen en nieuwe klanten te werven. Ongeveer een jaar geleden ontdekte ik My Jewellery en sindsdien ben ik groot fan. Leuke designs, betaalbare sieraden en trendy kleding. Ik heb mijn armbandjes al veel gedragen en merk dat ze na een tijdje wel erg gaan verkleuren. Het is natuurlijk geen echt goud of zilver en daar is de prijs ook naar.

Klik hier om naar My Jewellery te gaan.'t Hart van Breda
In de zomervakantie ben ik samen met mijn moeder en oma een dagje naar Breda geweest. Na een boottocht over de Aa gemaakt te hebben en een beetje te hebben geshopt, belandden we tegen lunchtijd op het terras van 't Hart van Breda om een broodje te eten. Tijdens de lunch zagen we heerlijke nachos langs gaan en daarom besloten we om, voordat we weer huiswaarts keerden, nog een drankje te doen en een portie nachos te verorberen op het terras. Daar hebben we geen spijt van gekregen, want de huisgemaakte ijsthee en nachos smaakten verrukkelijk.

't Hart van Breda vind je op Grote Markt 4-6.De Keuringsdienst van Waarde - Thee
Ik ben een groot theeliefhebber, wat je waarschijnlijk al uit de titel van mijn blog had opgemaakt, en ik ben dol op zowel losse thee als theezakjes. Hoewel ben, ik wás dol op verpakte thee. Na het zien van bovenstaande uitzending van de Keuringsdienst van Waarde denk ik daar toch iets anders over. Stukjes 'kauwgombal' in je thee, dat wil je toch niet? Denk je dat je thee zonder suiker drinkt, word je gewoon bedrogen. Nu moet ik bekennen dat ik nog steeds Lipton thee drink, maar ik denk toch iets beter na voordat ik een zakje in mijn thee laat zakken.

Klik hier om de uitzending terug te kijken.Wat zijn jouw likes van deze week?