maandag 7 mei 2012

Mijn meivakantie in foto's!


Net als vorige keer, ook deze keer weer; mijn vakantie in foto's! Vorige week zaterdag ben ik met m'n ouders en broertje naar de stad geweest; lekker geshopt en gegeten. Verder heb ik lekker uitgerust, ben ik nog een keer met m'n werk wezen wokken en bracht ik afgelopen weekend in Port ZĂ©lande door.Over deze armbanden hebben jullie hier al kunnen lezen! Ik vind ze nog steeds erg leuk :-).


Met Koninginnedag deed ik niks bijzonder (behalve het eten van een oranje tompouce), maar kleedde ik me toch even feestelijk aan, inclusief kroontje!


Gezond doen met een heerlijke bagel en een glaasje jus!


Tja, ook het opruimen van m'n kamer hoort erbij ... Donderdag werd ik met stofzuiger, stofdoek en plumo gedwongen om m'n kamer te stoffen ....


Risotto gemaakt. Ik kook niet vaak, omdat ik het a) meestal teveel werk vind en b) mijn moeder (geloof ik) niet zo veel vertrouwen in mijn kookkunsten heeft, haha! Toch was het erg lekker.


Tas inpakken voor weekendje Center Parcs! Ik had me voorgenomen zo weinig mogelijk mee te nemen. Gevolg? Shampoo en een haarborstel vergeten!


Ojee! Tijdens het inpakken van m'n tas bukte ik en kraaaaak .... ik scheurde gewoon bij mijn knie uit m'n broek! Nog nooit zoiets meegemaakt. Gelukkig had ik 'm al en jaar en was ie 'maar' van de H&M.


Verse broodjes gehaald ... in de regen ....


Midgetgolfen. De baan was erg origineel; met trappetjes, bruggen, balletjes die uit tonnen omhoog werden geschoten en zelfs met een kop van jut!

Hebben jullie nog een beetje een leuke vakantie gehad? Ondanks het weer dat niet echt voortreffelijk was ...

2 opmerkingen: