donderdag 10 mei 2012

Nieuwe schoen(en)!

 

Haha, wat dacht je toen je bovenstaande foto zag? Mijn broertje en vader lachten me vierkant uit ... Maar ik vind ze mooi, fantastisch en geweldig ... voor een 70's party of voor carnaval. Er is alleen één probleem ...... ik heb maar één schoen. En om hier een beetje normaal op te kunnen lopen heb je er toch echt twee nodig.


Heb je inmiddels al je twijfels gekregen over mij en deze schoen? Dat is mooi! Het is namelijk reclamemateriaal van een zonwering bedrijf!


Mijn moeder kwam gisteren thuis met bovenstaande schoenendoos. ''Leuk!'', dacht ik, ze heeft vast weer een nieuw paar schoenen gekocht ofso. Maar nee, het bleek reclamemateriaal dat ze hadden gekregen op d'r werk te zijn!


Origineel zeg! Maar wat schoenen nou te maken hebben met een zonwering bedrijf ... don't ask me. De boodschap erachter is in ieder geval dat het bedrijf in tegenstelling tot de jaren '70 schoen wél met de tijd mee gaat.


Ik vind de schoen in ieder geval geniaal voor een 70's party, mocht ik die ooit hebben. Beetje jammer alleen dat het er maar één is ...


Wat was jouw eerste reactie toen je de schoen zag?

Ps: de schoen loopt trouwens nog lekker ook, haha!

2 opmerkingen:

  1. hahaha, ik dacht even dat je het meende :D
    Maar voor een verkleedsfeestje ofzo is het wel perfect! ♥

    BeantwoordenVerwijderen