donderdag 24 mei 2012

Hollister Wishlist

Valt het jullie ook op dat er dit jaar zo weinig leuke bikini's te koop zijn? Ik kan dit jaar echt geen leuke vinden, helaas ... Vorig jaar had ik er eentje van O'Neill en een van de Hema, die van O'Neill is helemaal ''verlubberd'', terwijl die van de Hema nog goed is, maar goed. Ik ben al een tijdje fan van het merk 'Hollister Co.' (zusje van Abercrombie & Fitch) en vandaag laat ik jullie mijn wishlist zien!

hollister wishlist

Perfect voor het strand, toch? Het liefst wil ik een bikini, omdat ik die ook echt nodig heb, daarna vind ik de topjes wel erg leuk voor een zomerse dag als vandaag en tja, een paar slippers, short en bodymist kunnen eigenlijk ook niet ontbreken ... Helaas laat mijn portemonnee dit niet allemaal toe, maar ik wil misschien wel een bikini, leuke top en hoodie bestellen!

Hebben jullie nog wishes voor de zomer?

1 opmerking: