zondag 29 juli 2012

DIY | Armbandjes!Zoals gezegd, ben ook ik weer even creatief bezig geweest. Inspiratie om armbanden zelf te maken konden jullie al eerder lezen, en vandaag laat ik jullie mijn creaties zien!
Als eerste maakte ik bovenstaand armband je van verschillende kralen. De taupekleurige kralen komen van een oude Pink Ribbon armband die gesprongen is, de pareltjes heb ik gekocht bij een sieradenwinkeltje en de 'kristal' in het midden vond ik nog ergens.Herinneren jullie je de armbandjes nog die je een tijdje geleden gratis bij Etos kreeg? Nou vond ik die bandjes zelf niet heel erg geweldig, maar de bedels die eraan zaten wel! Ik heb het roosje (van het groene armbandje) aan beide kanten aan een zilveren schakelketting bevestigd en met behulp van wat 'stokjes' er nog wat pareltjes aangehangen. Verder maakte ik nog een sluitinkje aan het einde.Dit vind ik zelf het leukste armbandje geworden. Schattig, maar toch ook fashionable. Het hartje maakte ik van ijzerdraad en een tangetje. En bevestigde ik aan het pareldeel met twee knijpers en (elastieken)draad.

Welk armbandje vinden jullie het leukst?

3 opmerkingen: