donderdag 5 juli 2012

DIY | Fotolijstje met quoteIk had nog twee fotolijstjes van de Ikea liggen en herinnerde me dat er een tijdje geleden op Beautylab een DIY had gestaan met een fotolijstje en een quote. Mijn kamer mocht wel weer wat opgevrolijkt worden (ik verander zo nu en dan wat spulletjes in mijn kamer) en daarvoor kon ik deze lijstjes goed gebruiken.
Ik begon met het spuiten van de lijstjes in het wit. Gelukkig kreeg ik hulp! ;-)Vervolgens printte ik de quote uit die ik op het venster wilde hebben en legde deze onder het glas (plastic laagje).Met een marker kun je de quote nu overtrekken op het glas.Knip een leuk stukje stof uit of print een mooi patroontje uit, ongeveer even groot als het lijstje.En wissel het papiertje met de quote om voor een leuk printje!Hmm ... ik was toch niet zo tevreden met het eindresultaat. Dus dan maar opnieuw! Met een beetje nagellakremover kun je de tekst heel makkelijk verwijderen.VoilĂ  weer helemaal 'schoon' :).Poging nummero 2, met een nieuwe quote.

Verveelt de quote na een tijdje? Je poetst deze er makkelijk af met een watje met een beetje nagellakremover. Voor de afwisseling kun je ook eens het stofje veranderen of het lijstje in een andere kleur spuiten/schilderen.

Wat vinden jullie van deze DIY?

8 opmerkingen:

 1. Een hele gave DIY! Echt heel leuk bedacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg leuk gedaan!
  Liefs,
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg leuk gedaan! moet je vaker doen :)
  Ik ga je volgen op bloglovin zo dat ik je DIY in de gate kan houden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah, hij is echt supergoed gelukt joh! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke DIY!
  En wat handig dat je het zo makkelijk kunt wegpoetsen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anoniem7/12/2012

  Handig! En leuk om iemand kado te doen!

  BeantwoordenVerwijderen