dinsdag 3 juli 2012

Workshop Cupcakes maken


 Ah, gisteren heb ik zoiets leuks gedaan met school (ja, met school nog wel)! Met de jaarlijkse activiteitendag had ik voor een workshop 'cupcakes maken' gekozen bij een taartenwinkeltje in de buurt. Samen met een paar klasgenootjes werd ik om half 10 daar verwacht en mochten we vervolgens in twee uur zes cupcakes versieren, vier met marsepein en twee met botercrème. Tussendoor kregen we nog uitleg over hoe je roosjes en andere versiersels moet maken, hoe je cupcakes plat kan krijgen na het bakken en hoe je botercrème nou het best erop kan spuiten. Al met al was het erg leuk en ben ik daarna nog wezen lunchen en shoppen met een schoolvriendinnetje.


Wat vinden jullie van de cupcakes?

Ps: het 'geheim' achter dat perfecte strikje, de tas en de slippers? Mallen, vormpjes en uitsteeksels ...

7 opmerkingen:

 1. Dat is leuk zeg lijkt me! De cakejes zien er echt geweldig uit, wat mooi! Ik wel ze opetennnn. ;P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw, wat een leuke workshop! Ik bak graag cupcakes maar heb nooit het geduld om zo'n mooie dingen als dit ermee te doen! Ik vind die met het oranje strikje het leukst :)

  Xo, Imke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kijk, haha als wij ook zoiets op school hadden zou ik met een big smile naar school gaan! Ze zijn echt pretty gelukt. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn echt heel mooi geworden zeg! Ik wil ook zulke cupcakes kunnen maken..hihi ;)
  Btw, ik volg je via GFC, wil je me terug volgen?
  liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, dat ziet er echt heel mooi uit! :) waar was dat precies?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze zijn super leuk geworden! Met het strikje is schattig, eignelijk allemaal wel:)
  Dat zijn nog eens leuke school activiteiten

  BeantwoordenVerwijderen