zaterdag 7 juli 2012

Wishlist | Juli
Inmiddels is het weer juli en dat betekend dat we al op de helft van het jaar zitten! Wat gaat het toch snel. Ik besloot eens creatief te zijn en een ander soort wishlist dan normaal te maken, voor herhaling vatbaar?

Deze maand niet zo veel wensen van mijn kant, maar sparen is ook niet erg en misschien kom ik op vakantie nog wel wat leuke dingetjes tegen. Wat staat er op mijn wishlist van juli?
 • Longchamp Le Pliage (medium size) - Ik ben nog op zoek naar een fijne, middelgrote tas voor school, logeren en vakantie. Een Longchamp Le Pliage-tas lijkt hier perfect voor te zijn, aangezien hier veel in kan en fijn in gebruik is.
 • Lush Lemony Flutter - Na een jaar ermee gedaan te hebben, is mijn eerste potje nagelriemcrème van Lush ein-de-lijk op. Maar wat mis ik 'm zeg! Snel een nieuwe kopen dus.
 • CosmoGirl! Beachbook 2012 - Voor de vakantie in de auto wil ik nog wat boekjes kopen. Deze lijkt mij, zoals ieder jaar, weer erg leuk.
 • Teen Vogue USA July/August - Ook deze wil ik graag eens kopen. De 'grote' Vogue vind ik vaak iets te saai en volwassen, maar deze Amerikaanse versie is meer op tieners gericht.
 • Miss Dior Chérie Eau de Parfum (30 ml) - Voor mijn verjaardag heb ik cadeaubonnen van de Douglas gekregen. Elke keer als ik de Douglas bezoek, spuit ik dit luchtje op. Hij is namelijk zó lekker! Maar ik blijf vijf tientjes voor een parfum van 30 ml duur vinden ...

 Wat zijn jullie wishes voor juli?

6 opmerkingen:

 1. Heel leuk gedaan! Leuke wishlist. x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke wishlist hoor! Leuk om te zien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad leuke spulletjes. Die parfum is heeerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem7/08/2012

  Leuke blog, ik volg je!

  Liefs xx

  www.liveyourpreciouslife.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem7/09/2012

  Coole items!
  Mijn huidige verslaving zijn oorbellen van alle verschillende grotes
  x

  BeantwoordenVerwijderen