maandag 9 juli 2012

New in | Esprit wedges

Yay, nieuwe schoenen! Ik had deze wedges van Esprit al in Antwerpen gezien, maar toen hadden ze mijn maat helaas niet meer. Op de webshop van Esprit gelukkig nog wel en vorige week zondag bestelde ik ze, donderdag kreeg ik ze binnen. Iets later dan gewend, maar op zich geen groot probleem.

Ze zijn iets hoger dan mijn sleehakken van Tommy Hilfiger, maar lopen echt véél lekkerder, doordat je bij deze veel meer steun hebt door de bandjes. Ook vind ik het 'kurkeffect' van de sleehak zelf erg leuk en de kleur past natuurlijk ook (bijna) overal bij. Ik heb normaal maat 38/39 en heb deze sleehakken in maat 39 besteld. De lengte is goed, maar de bandjes zijn eigenlijk met mijn dunne voetjes iets te wijd. Daarom heb ik in het eerste bandje een extra gaatje geprikt voor de sluiting en er een gelpad van de Hema ingeplakt bij de bal van de voet. Alleen het middelste bandje blijft nog iets te wijd, maar aangezien deze geen steun bied heb ik daar niet echt last van. Gelukkig valt het als je het niet zou weten ook niet heel erg op.

~ Sleehakken: Esprit Julia Braided in Light Beige, € 69,95
~ Nagellak: Corallo Rosa van Collistar

14 opmerkingen:

 1. Hoi meid..

  Mooie sleehak...Veel plezier ermee..
  Check mijn nieuwste blogpost,, hotspot en laat een reactie achter, X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie ! echt heel erg gaaf!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze echt super mooi! Jammer genoeg vind mn vriend slee hakken maar niks haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw, mooie sleehakken! en ook leuk dat je je website .nl hebt gemaakt, hoeveel kost dat eigenlijk?

  liefs, xox

  BeantwoordenVerwijderen
 5. loving the wedges!

  xx

  www.aroundlucia.com
  www.aroundlucia.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit lijkt zo hé:
  http://i791.photobucket.com/albums/yy191/pinkxlovin/KGrHqFHJFYE-k4ZhNYmBPuZYpLQ60_12.jpg

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wow, ja! Haha! Hoe heb je dat plaatje zo gevonden? :)

   Verwijderen
  2. Perrongeluk via Ebay, was aan het shoppen :)

   Verwijderen
 7. Ah, die zijn echt heel erg leuk! Lekker zomers!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke schoentjes heb je! :) Heb je nog tips om mijn blog te verbeteren? :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Anoniem7/19/2012

  Mooie wedges! Leuk, heb je sandalen en hakken ineen!
  xx Ik heb ook wedges maar die zijn dicht en van suède-achtig leer

  BeantwoordenVerwijderen