woensdag 29 augustus 2012

Alle beauty/fashionboxen op een rijtje!


Met de komst van steeds meer beauty- en fashionboxen kan het moeilijk zijn om een keuze te maken als je er een keer een wilt uitproberen. Dat vond ik ook en daarom heb ik alle feiten per box op een rijtje gezet. De Glossybox is misschien wel de bekendste beautybox en tevens de oudste. Deze box is daarnaast niet alleen in Nederland te verkrijgen, maar ook in o.a. Frankrijk, Duitsland en Engeland. De Beautybox en de box van Truly Yours zijn na de Glossybox gekomen, maar werken volgens hetzelfde principe. De Fashionbox is wat gevarieerder omdat hier beauty- én fashionitems inzitten. Als laatste, en als nieuwste, hebben we nog de Belgische beautybox Deauty welke vanaf september te verkrijgen zal zijn.

Op de websites van de boxen kun je de inhoud van de afgelopen maanden bekijken en met welke merken de box samenwerkt. Als je googelt op een bepaalde box kom je ook reviews ervan tegen.

Hebben jullie ervaring met een van bovenstaande boxen? En welke box zou jij kiezen?


Alle prijzen zijn incl. verzendkosten, klik op het plaatje voor een grotere versie.

10 opmerkingen:

 1. Ik heb ervaring met de Glossybox en de Truly Yours en heb nu nog een abonnement op de laatste lopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou glossybox kiezen! ze hebben lush, swarzkopf <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik zou voor deauty gaan ze werken samen met shu uemura las ik =D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk zo'n post, ik wil graag zo'n box, maar het kost geld en het mag waarschijnlijk ook niet whaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zou gaan voor de glossybox! deze heb ik zelf ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anoniem9/01/2012

  Jammer dat de tekst op de tekening zo slegt te zien is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je even inzoomt is deze als het goed is wel goed te zien ;). Ik zag net ook pas dat er een foutje in de collage zit, mijn excuses hiervoor.
   (Opbouwende) kritiek is trouwens altijd welkom, hier mag je ook gewoon onder je naam/blognaam mee reageren. Ik ben juist blij als er verbeterpunten worden aangegeven :).

   Verwijderen
 7. Anoniem9/02/2012

  Ik zou voor de fashionbox gaan ! Je krijgt dan namelijk beauty EN leuke fashion accessoires. Als ik er het geld voor zou hebben, zou ik die dus kiezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Er is zoveel keus en alle boxen lijken me zo leuk! Ik zou echt niet kunnen kiezen.. Op internet kom ik ook wel een de Joliebox tegen deze is geloof ik niet in Nederland verkrijgbaar maar deze box lijkt mij ook wel wat.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik kan nog steeds niet kiezen, het klinkt allemaal wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen