maandag 6 augustus 2012

Shoplog | Vakantie France '12



Een vakantie zonder shoppen ... is voor mij (en vele anderen) geen vakantie, ben ik bang. Ook deze vakantie in Frankrijk ben ik met wat meer thuisgekomen dan ik vertrokken ben, maar eh ... (bijna) alle items zijn uniek en niet in ons kikkerlandje verkrijgbaar. En ik ben (op verbod van mijn moeder) geen H&M binnengeweest!

Fashion

De meeste van mijn geshopte items vallen onder de categorie 'fashion' en komen van de Franse winkelketen Naf Naf en een boetiekje genaamd 'Le Temps des Couleurs' in een Zuid-Frans dorpje.

 Zilver/bronskleurige blazer, afgeprijsd van € 69,90 naar € 27,90 (Naf Naf).

Uilenshirtje voor onder de blazer, € 19,90 (Naf Naf).

Beige kleurige top die achter langer is dan voor, € 25 (Le Temps des Couleurs).

Beauty

Qua beauty heb ik niet heel veel geshopt, maar wel twee items waar ik erg blij mee ben!

Namelijk drie Neutrogena lipbalsems die in NL niet meer verkrijgbaar zijn (drie stuks voor 6 à 7 euro, terwijl ik hier bij de apotheek al 5 euro voor één lipbalsem betaalde).

En de nieuwe 8 in 1 BB cream van Maybelline met SPF 30 voor € 8,25 (tip voor als je naar Frankrijk op vakantie gaat: in de grote supermarkten zijn beautyproducten vaak goedkoper dan bij de drogist).

Accessoires/Overig



Bovenstaande Longchamp tas stond ook al op mijn Juli Wishlist en kocht ik uiteindelijk voor € 65-, bij Galeries Lafayette.


In de supermarkt kwamen mijn ouders opeens met een receptenboekje van Nutella aanlopen als cadeautje voor degene-die-altijd-met-Nutella-ontbijt (ik dus :$). En het armbandje heb ik in een winkeltje gekocht in Cassis, vind 'm wel leuk staan!

Ik heb echt een supervakantie gehad, twee weken 32 graden, heerlijke stokbroden en leuke mensen waar ik iedere avond mee naar het strand ging.

Hoe is jullie vakantie geweest? En hebben jullie nog wat geshopt?

4 opmerkingen:

  1. Leuke shoplog! Dat Nutellaboekje wil ik ooook hebben, ik ben ook Nutella-fan :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt voor je comment! Klopt, ik vind het zeker iets heel speciaals hebben! Maar met passen is het inderdaad niet handig. Het is was ook echt superdruk. Leuke dingetjes heb je geshopt! Ik volg je :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ah ik ben heel benieuwd naar de BB Cream!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke post!
    & leuke blog!
    Wil je elkaar volgen ? ;D

    xx

    BeantwoordenVerwijderen