zondag 16 september 2012

Alice & Jo bestelling: Real Techniques en eosZoals jullie hier al konden zien, waren mijn kwasten er behoorlijk ernstig aan toe. Op Unique Style had ik hele fijne kwasten gezien, ontworpen door Samantha Chapman van Pixiwoo, en besloot deze te bestellen. Ook kocht ik nog een lippenbalsem van eos, omdat ik hier toch wel nieuwsgierig naar was geworden. Lees verder voor mijn bestelling!

Ik plaatste mijn bestelling bij de Nederlandse webshop Alice & Jo. Over de service daarvan ben ik erg te spreken, ik werd constant op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling en had het pakketje binnen twee werkdagen in huis (ik plaatste mijn bestelling zaterdagavond en dinsdagochtend stond de pakjesman al voor de deur). De producten zaten netjes verpakt in een doosje, dat opgevuld werd met ‘’luchtzakken’’.

De kwasten zijn van Real Techniques en ik heb de Travel Essentials set. Real Techniques verkoopt ook losse kwasten, maar het is voordeliger om ze in een set te kopen. In de Travel Essentials set zitten de volgende kwasten:
 • Essential Foundation Brush voor foundation en concealer. Zelf gebruik ik 'm het liefst voor vloeibare highlighter.
 • Multi Task Brush voor blush, bronzer en poeder. Werkt erg fijn met blush, maar voor poeder vind ik de kwast iets aan de kleine kant. 
 • Domed Shadow Brush voor oogschaduw. Erg fijn om oogschaduw over je gehele ooglid aan te brengen. 
Alle kwasten zijn erg fijn in gebruik; stevig, maar ook lekker zacht. De kwasten zijn niet gemaakt van dierenhaar, waar ik zelf geen problemen mee heb, maar mocht je dat vervelend vinden dan weet je dat.Naast de kwastenset kocht ik ook nog een lippenbalsem van eos. Eos (Evolution of Smooth) staat bekend om de ronde, eivormige lippenbalsems die voornamelijk in Amerikaanse dorgisterijen te verkrijgen zijn. Ik bestelde de variant Lemon Drops, omdat dit de enige is met SPF 15.

Het is op zich wel een fijne lippenbalsem, maar wel echt zo'n typische balsem waar je verslaafd aan kan raken, omdat deze als het ware een laagje om je lippen legt. Niet fijn genoeg voor dagelijks gebruik, maar wel voor in de zomer wanneer het zonnetje schijnt.
Alles bij elkaar was ik € 35,93 kwijt. Niet heel goedkoop, maar als je bedenkt dat ik daar drie kwalitatief goede kwasten voor heb én een leuke lippenbalsem vind ik het nog wel meevallen.


 Hebben jullie nog wat leuks besteld?

3 opmerkingen:

 1. Ooooh, de kwasten lijken mij zo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die kwasten lijken me zo fijn! Zelf vind ik de eos gele versie niet zo heel erg lekker! Ik hou meer van de groene (meloen)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, die lijkt me ook erg lekker! Net als de roze en rode :)

   Verwijderen